Κόσμος

Ο άνθρωπος που μετατρέπεται σε ελέφαντα (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλα ξεκίνησαν από το τσίμπημα ενός κουνουπιού πριν από 20 χρόνια και ο Raimundo μολύνθηκε από μια από τις πιο τρομακτικές ασθένειες.

Μολύνθηκε από ελεφαντίαση και από τότε βλέπει το αριστερό του πόδι να πρήζεται, να γίνεται όπως το πόδι ενός ελέφαντα και να παραλύει. Η μόλυνση χαρακτηρίζεται από ακραίο οίδημα των άκρων ή των γεννητικών οργάνων.

Ακόμα και αν κάποιος δεν παρουσιάζει εξωτερικά συμπτώματα, μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στα νεφρά και τους λεμφαδένες. Ο Raimundo πλέον υποβάλλεται σε θεραπεία στο Sao Jose Rio Preto και οι γιατροί κατάφεραν να μειώσουν δραστικά το μέγεθος του οιδήματος μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή του Raimundo, που δεν ζήτησε άμεσα βοήθεια, μπορεί η αντιμετώπιση της μόλυνσης να είναι μια δια βίου μάχη. Η ελεφαντίαση συχνά αφήνει τους πάσχοντες ανίκανους καθώς είναι δύσκολο και επώδυνο να κουνήσουν τα πρησμένα άκρα τους.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι