Κόσμος

Ο εγγονός του Ανιέλι έστησε απαγωγή – μαϊμου!

Ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζάνι Ανιέλι φέρεται να οργάνωσε απαγωγή-μαϊμού στην Νέα Υόρκη, για να αποσπάσει δέκα χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά του, γράφει σήμερα ο ιταλικός τύπος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο Έλκαν, επιχειρηματίας τριάντα εννέα ετών «φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα διότι-òπως γράφουν αμερικανικές εφημερίδες- είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δυο ημερών με ιερόδουλη, στο Mανχάταν- με αλκοόλ και ναρκωτικά».

Κατά τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στα οποία αναφέρεται η εφημερίδα, ο Ελκάν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στην ιερόδουλη, η οποία φέρεται να είχε αγοράσει ναρκωτικά. Και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι ήταν στα χέρια μιας γυναίκας που του είχε στερήσει την ελευθερία του και θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Η οικογένεια του Λάπο Έλκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης, αποτάθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία, οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή μαϊμού. Ο Ιταλός επιχειρηματίας όμως, μπορεί να κριθεί για την πράξη του αυτή από την αμερικανική δικαιοσύνη, αφού, όπως γράφει η La Repubblica, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του παραδόθηκε δικαστική κλήση σε απολογία.

Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών και σώθηκε χάρη στην μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Τορίνο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το χρονικό της σύλληψης του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου - Οι κατηγορίες, ο Επστάιν, ο βασιλιάς Κάρολος και η οργή των Άγγλων
Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου, «το αγαπημένο παιδί» της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής λόγω της στενής σχέσης που είχε με τον Τζέφρι Επστάιν
Ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου
Reuters: Οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες δεν «βλέπουν» λήξη του πολέμου στην Ουκρανία – «Θέατρο διαπραγματεύσεων»
«Η Ρωσία δεν επιδιώκει μια ειρηνευτική συμφωνία. Επιδιώκει τους στρατηγικούς της στόχους, και αυτοί δεν έχουν αλλάξει» δήλωσε ένας εκ των επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών
Πόλεμος στην Ουκρανία
Συγκλονίζει η μητέρα του δίχρονου αγοριού στην Ιταλία μετά τη μεταμόσχευση κατεστραμμένης καρδιάς και το «όχι» για νέα επέμβαση - «Όσο αναπνέει ελπίζω»
«Πρέπει να αντέξω, έχω άλλα δύο παιδιά», λέει η μητέρα για τον μικρό Ντομένικο που παραμένει στη ζωή μόνο χάρη σε ένα μηχάνημα που, όμως, βλάπτει προοδευτικά τα όργανα του
Η Patrizia Mercolino, μητέρα του μικρού παιδιού που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από μεταμόσχευση καρδιάς φεύγει από το νοσοκομείο Monaldi μαζί με τον πατέρα και συγγενείς στη Νάπολη της Ιταλίας