Κόσμος

Ο Ερντογάν στέλνει μήνυμα σε Μέση Ανατολή και Βαλκάνια

Τα λόγια του θύμιζαν ομιλία σουλτάνου.

O Eρντογάν με την ομιλία του στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Κόμματος του, προσπάθησε ένα δείξει ότι ο ίδιος θέλει να δείξει ότι η Τουρκία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ψηφοφόρους” είπε.”Ευχαριστώ και στέλνω χαιρετισμούς σε όσους έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στη χώρα μας. Στο Καϊρο, στη Λιβύη, στη Δαμασκό, στη Βηρυτό, στη Λευκωσία” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν δείχνοντας τα “νέο-Οθωμανικά” όνειρα του τούρκου πρωθυπουργού.

Ο τούρκος πρωθυπουργός συνέχισε την προκλητική ομιλία του και είπε “σήμερα κέρδισε και η Κων/πολη και το Σεράγεβο, η Σμύρνη, κέρδισε και η Βηρυτός, η Λιβύη, το Μπακού, τα Ιεροσόλυμα. Κέρδισε όλη η Μέση Ανατολή!”.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι παρα την έλλειψη του απαραίτητου αριθμού αριθμού των βουλευτών θα συνεχίσει τις προσπάθειες αλλαγής του Συντάγματος με τη συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκπνέει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού δελτίου από τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους
Βαθμολογίες Πανελλήνιων Εξετάσεων
Ο Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αλ Σάρα – «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον της Συρίας»
«Η επιθετικότητα του Ισραήλ αποτελεί απειλή για ολόκληρη την περιοχή και ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον λαό της Συρίας, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα»
Ο Αχμάντ αλ Σάρα με τον Ταγίπ Ερντογάν