Κόσμος

Ο φιλόζωος κύριος Μπερλουσκόνι: Σώζει αρνιά από τη “σφαγή” του Πάσχα [vid]

Ζήλεψε τη δόξα των Αμερικανών προέδρων που κάθε χρόνο πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών δίνουν χάρη σε μια γαλοπούλα. Αλλά επειδή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι μεγαλόκαρδος, τώρα το Πάσχα δεν θα σώσει μόνο ένα αρνί, αλλά πέντε!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας βρήκε τρόπο να επιστρέψει στην επικαιρότητα και αποφάσισε να «προσφέρει άσυλο» στη βίλα του έξω από το Μιλάνο σε πέντε μικρά αρνάκια, για να τα σώσει από τη «σφαγή του Πάσχα».

Και για να το κάνει ακόμη πιο… σαφές, φωτογραφήθηκε με τα αρνάκια στον κήπο της έπαυλης του Σαν Μαρτίνο. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ιταλίας αποφάσισε να στηρίξει την εκστρατεία «το Πάσχα διάλεξε τη ζωή, διάλεξε την επιλογή βίγκαν». Στο πλευρό του και η Ναπολιτάνα σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να πάρει μέρος στον φιλοζωικό αγώνα, από τη Μικέλα Βιττόρια Μπραμπίλα, στέλεχος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και επικεφαλής της Ιταλικής Ένωσης για την Υπεράσπιση των Ζώων και του Περιβάλλοντος.

Εμφανίστηκε παρουσιαστεί μπροστά στους οπερατέρ και στους φωτογράφους με ένα αρνάκι δέκα μόλις ημερών, το οποίο βάπτισε Fiocco di Neve, (Νιφάδα χιονιού) και να του δώσει γάλα με μπιμπερό.

Δείτε το video

Ήθελε, αποκάλυψε, με τον τρόπο αυτό να στείλει το μήνυμα ότι στο πασχαλινό τραπέζι, φέτος, δεν πρόκειται να φάει κρέας, διότι επί της γαστρονομικής παράδοσης, προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Όπως τονίζουν οι παρατηρητές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προωθεί, συγχρόνως, και ένα πιο ευαίσθητο προφίλ, μακριά από τις υπερβολές του παρελθόντος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Περού: Ανεπιθύμητη από το Κογκρέσο η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ – Κηρύχθηκε «persona non grata»
Η Λίμα κατηγορεί την Κλαούντια Σέινμπαουμ για ανάμειξη στις εσωτερικές της υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών
Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Σουηδία: Διακόπηκε προσωρινά η λειτουργία του αεροδρομίου του Γκέτεμποργκ μετά τον εντοπισμό drone
Το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις του την Πέμπτη, μετά την εμφάνιση ενός ή περισσότερων drone στον εναέριο χώρο – Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
drone
Γαλλία: Ο Δήμος του Παρισιού κλήρωνει τάφους δίπλα στον Τζιμ Μόρισον, τον Όσκαρ Ουάιλντ και άλλες ιστορικές προσωπικότητες
Οι Παριζιάνοι που θα κληρωθούν θα πρέπει να αποκαταστήσουν ταφικά μνημεία «στην αρχική τους μορφή», με αντάλλαγμα μια παραχώρηση σε τρία από τα πιο γνωστά κοιμητήρια της γαλλικής πρωτεύουσας
Το νεκροταφείο Pere-Lachaise στο Παρίσι
Κατέρρευσε δίπλα στον Τραμπ στέλεχος φαρμακευτικής κατά τη διάρκεια ανακοινώσεων για φάρμακα κατά της παχυσαρκίας μέσα στο Οβάλ Γραφείο
Ο άνδρας εμφάνισε αρχικά σημάδια δυσφορίας και στη συνέχεια κατέρρευσε - «Η Ιατρική Μονάδα του Λευκού Οίκου έδρασε αμέσως και ο κύριος είναι καλά»
REUTERS