Κόσμος

“Ο γιος μου με συγχώρησε”, λέει ο ανεκδιήγητος πατέρας που εγκατέλειψε το παιδί του ολομόναχο στο δάσος

Ο πατέρας του 7χρονου παιδιού που επιβίωσε μόνο του επί έξι ημέρες στο δάσος, όπου το εγκατέλειψαν οι γονείς του για τιμωρία, δήλωσε ότι ο γιος του τον συγχώρησε.

«Τού είπα ” ο μπαμπάς σε ανάγκασε να ζήσεις τόσο δύσκολες στιγμές…Είμαι λυπημένος” », διηγήθηκε ο Τακαγιούκι Τανούκα, 44 ετών, σύμφωνα με συνέντευξή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο TBS. «Και τότε ο γιος μου απάντησε: “Είσαι ένας καλός μπαμπάς, σε συγχωρώ” ».

Ο Γιαμάτο Τανούκα, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε στην Ιαπωνία, βρέθηκε έξι ημέρες μετά σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου οι γονείς του τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν, για μόλις πέντε λεπτά, λένε οι ίδιοι, στις 28 Μαΐου.

Ο μικρός αρχικά κυνήγησε κλαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi. Φοβούμενος ότι θα χαθεί στο δάσος, περπάτησε περί τις 5 ώρες μέχρι να βρει καταφύγιο στο στρατόπεδο, όπου επί έξι μέρες δεν έπινε παρά νερό. Έχασε 2 από τα 22 κιλά του. Δεν συνάντησε ψυχή κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, εκτός από τον στρατιώτη που τον βρήκε τελικά.

Ο πατέρας του εξήγησε ότι ήταν οργισμένος με τον γιο του, που πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί στο σχολείο να χτυπά αυτοκίνητα με ένα ρόπαλο.

«Ηθελα να του δείξω ότι μπορώ να είμαι τρομακτικός εάν θυμώσω», είπε ο πατέρας επικαλούμενος την «αξιοπρέπειά» του, και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Η τοπική αστυνομία έχει απευθυνθεί για την υπόθεση στις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, σύμφωνα με την Hokkaido Shimbun και άλλες εφημερίδες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Γιατί έκλεισες τον διακόπτη;» - Ο ανατριχιαστικός διάλογος του συγκυβερνήτη με τον κυβερνήτη λίγο πριν συντριβεί το αεροπλάνο της Air India
Δημοσιεύματα θέλουν τον κυβερνήτη να υποφέρει από κατάθλιψη - Ο διακόπτης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα
Ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Air India, Clive Kunder 4