Κόσμος

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Παρίσι

Μάλιστα, λόγω του τραυματισμού του στο τροχαίο στο Παρίσι, ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Ο διάσημος μουσικός τραυματίστηκε όταν έπεσε από το σκούτερ του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο του. Μάλιστα, το χέρι του Μπρέγκοβιτς είναι πλέον ακινητοποιημένο σε νάρθηκα γεγονός που ανάγκασε τον καλλιτέχνη να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Μεξικό στις 26, 29 και 30 Νοεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς ταλαιπωρείται από τέτοιο τραυματισμό, καθώς το 2008, ενώ μάζευε κεράσια έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων και τραυμάτισε τον οσφυϊκό σπόνδυλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λίβανος: 31 νεκροί και 149 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις σε περιοχές της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους περίπου πενήντα χωριών σε όλο τον Λίβανο να απομακρυνθούν «τουλάχιστον 1.000 μέτρα» από κάθε πολυκατοικία ενόψει βομβαρδισμών
Κατεστραμμένο κτίριο στο Λίβανο
Ανάλυση BBC: «Ακλόνητο» παραμένει το καθεστώς στο Ιράν – Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα αντέξει
Η συνέχεια των γεγονότων θα εξαρτηθεί από το αν η Τεχεράνη θα καταφέρει να διατηρήσει τον εσωτερικό έλεγχο εν μέσω των συνεχιζόμενων αεροπορικών επιδρομών και τις αντιδράσεις του λαού
χαμενει