Κόσμος

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα ζήτησε επιθέσεις σε Ευρώπη και στις ΗΠΑ

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Άιμαν αλ Ζαουάχρι, κάλεσε τους νεαρούς Μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες να πραγματοποιήσουν επιθέσεις μέσα στις χώρες αυτές, σε ηχογραφημένο μήνυμά του που ανέβηκε σήμερα στο Internet.

“Καλώ όλους τους Μουσουλμάνους που μπορούν να βλάψουν τις χώρες του συνασπισμού των σταυροφόρων να μην διστάσουν”, είπε ο Ζαουάχρι, αναφερόμενος στις δυτικές χώρες.

“Θα πρέπει τώρα να εστιάσουμε στη μεταφορά του πολέμου στην καρδιά των σπιτιών και των πόλεων της σταυροφόρου Δύσης και ιδίως της Αμερικής”.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκπνέει τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή του Μηχανογραφικού δελτίου από τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους
Βαθμολογίες Πανελλήνιων Εξετάσεων