Κόσμος

Ο καιρός «τρελάθηκε» στη Μ. Ανατολή – 31 νεκροί στην Αίγυπτο

Κατάρρευση κτιρίων και δεκάδες τροχαία δυστυχήματα προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Αίγυπτο. Βροχές και πλημμύρες στο Ισραήλ, χιόνια στη Δαμασκό και τη Βηρυτό.

Στην Αίγυπτο, τα συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες στα συντρίμμια δύο κτιρίων που κατέρρευσαν και θεωρείται ότι ο απολογισμός των θυμάτων δεν είναι παρά προσωρινός. Οι αρχές κάνουν λόγο για δέκα αγνοούμενους στα ερείπια.

Η κατάρρευση κτιρίου υφαντουργίας, την Κυριακή, στην Αλεξάνδρεια προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 10 ανθρώπων. Οι αρχές θεωρούν ότι κάτω από τα ερείπια μπορεί να υπάρχουν ακόμη 30 άτομα και εκφράζονται φόβοι πως ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Την ίδια ώρα, στο Ισραήλ, λιμάνια στη Μεσόγειο και στην Ερυθρά Θάλασσα έκλεισαν ενώ ο γειτονικός Λίβανος και η γειτονική Συρία ντύθηκαν… στα λευκά.




Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ιατρικό περιοδικό Lancet αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την προέλευση του κορονοϊού
Η διεύθυνση του περιοδικού επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είχε στο στόχαστρό του τον Άντονι Φάουτσι, ο οποίος ηγήθηκε της αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ Ο Φάουτσι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και βρέθηκε στο στόχαστρο του Τραμπ και άλλων Ρεπουμπλικάνων.
Εμβόλιο της Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8