Κόσμος

Ο καθηγητής υποκριτικής τού Άνταμ Σάντλερ του είχε συστήσει… να επιλέξει άλλη καριέρα

Ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός, Άνταμ Σάντλερ επιβεβαίωσε την ιστορία ότι ο καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) του είπε να σταματήσει την υποκριτική.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μπράντ Πιτ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Variety Studios: Actors on Actors” ο Άνταμ Σάντλερ ρωτήθηκε από τον συνάδελφό του για τη συγκεκριμένη ιστορία.

Ο Πιτ εξήγησε ότι άκουσε πρώτη φορά την ιστορία από τον σκηνοθέτη Μπένετ Μίλερ: “Ήσασταν στο NYU και ήταν ο καθηγητής υποκριτικής. Σας πήγε για μια μπύρα και σας είπε ευγενικά: «Σκεφτείτε κάτι άλλο. Ακούστε, έχετε καρδιά, αλλά δεν το έχετε. Επιλέξτε άλλη διαδρομή»”.

“Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι αυτής της ιστορίας”, συνέχισε ο Πιτ. “Είναι η αγαπημένη μου ιστορία για τον Άνταμ Σάντλερ και νομίζω ότι λέει πολλά για εσένα” είπε.

Ο Μπραντ Πιτ τόνισε ότι ο Άνταμ Σάντλερ όταν πληρώθηκε πήγε μαζί με φίλους του στον καθηγητή, τον σύστησε στους φίλους του και είπε: “Αυτός είναι ο μόνος καθηγητής που μου αγόρασε ποτέ μπύρα. Αυτός είναι ο τύπος που ξέρω και νομίζω ότι γι ‘αυτό είσαι εδώ μετά από όλα αυτά τα χρόνια”.

“Σ’αγαπώ” απάντησε ο Σάντλερ. “Πρέπει να σου πω, όταν μου λες ότι είμαι καλός στο Uncut Gems αισθάνομαι πολύ ωραία” ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λίντσαραν τον 47χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία της 5χρονης στην Αυστραλία - Επεισόδια έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται
Φέρεται πως την απήγαγε από την κοινότητα των Αβορίγινων και στη συνέχεια την σκότωσε - «Συνελήφθη» από τους κατοίκους που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της
Αυστραλία: Λίντσαραν τον 47χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία της 5χρονης – Επεισόδια έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται
Drone με 50 κιλά εκρηκτικά «καρφώθηκε» σε πλοίο στον Κόλπο του Άντεν – Θρίλερ για την εξουδετέρωσή του
Το drone αντί να εκραγεί, παρέμεινε στο εσωτερικό του πλοίου, δημιουργώντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση, καθώς οποιαδήποτε δόνηση ή αύξηση θερμοκρασίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκρηξη
Επίθεση με drone στο πλοίο
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του Κόουλ Άλεν στο δείπνο των ανταποκριτών με τον Τραμπ
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άλεν φτάνει στο σημείο που βρίσκονται τα ασανσέρ του ξενοδοχείου και εκεί μπαίνει σε ένα από αυτά, όπου τον πλησιάζει ένας σκύλος της αστυνομίας
Στιγμιότυπο από το νέο βίντεο