Κόσμος

Ο Κιθ Ρίτσαρντς θάβει το “μέγεθος” του Τζάγκερ

Πολλά στόματα θα μείνουν ανοιχτά όταν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Κιθ Ρίτσαρντς στις 26 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει "ανυπόφορο" τον Μικ Τζάγκερ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Λέει ότι από ενα σημείο και μετά ο Τζάγκερ ήταν ανυπόφορος και αλλαζόνας και αποκαλύπτει ότι του είχαν βγάλει το παρατσούκλι “Η αυτής μεγαλειότητης” και “Μπρέντα”.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Mirror ο Ρίτσαρντς κάνει και ένα “μικρόψυχο” μάλλον σχόλιο για το μέγεθος του μορίου του Μικ Τζάγκερ λέγοντας ότι “η Μαριάν Φέιθφουλ αποκλείεται να περνούσε καλά”.

Ούτε για τον Τζον Λένον έχει καλά λόγια όμως, λέγοντας ότι ήταν ένας μάλλον “χαζούτσικος τύπος”. Όπως λέει μία φορά τον βρήκε ξαπλωμένο στο μπάνιο, να λέει: “Μη με μετακινήσετε – Τα πλακάκια είναι πολύ όμορφα”.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς γνωστός λάτρης των ναρκωτικών, αναφέρει ότι “ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, παρά μόνο με την αστυνομία”. Για το θάνατο – είχε περάσει μία δεκαετία σε λίστα με “τους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να πεθάνουν” – λεει ότι εκείνος δεν τον έχει στην ατζέντα. “Δεν θέλω να δω τον Διάβολο ακόμη” αναφέρει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Είσαι πολύ όμορφη»: Το SMS του Μακρόν σε Ιρανή ηθοποιό που προκάλεσε την έκρηξη της Μπριζίτ και το viral χαστούκι
Το άγνωστο παρασκήνιο και τα γραπτά μηνύματα στο κινητό του Μακρόν που είδε η Μπριζίτ, αποκαλύπτει ο πολιτικός συντάκτης του περιοδικού Paris Match, Φλοριάν Ταρντίφ
Η άβολη στιγμή του χαστουκιού στον Μακρόν από την Μπριζίτ, μέσα στο αεροπλάνο
Η κλιματική αλλαγή είναι σεξιστική, προειδοποιούν ΜΚΟ – «Όταν χτυπούν οι ξηρασίες, οι γυναίκες είναι αυτές που τρώνε λιγότερο»
Κάθε αύξηση 1° Κελσίου της παγκόσμιας θερμοκρασίας συνδέεται με αύξηση 4,7% της ενδοοικογενειακής βίας, επεσήμανε τον Απρίλιο του 2025 έρευνα της Initiative Spotlight
κλιματική αλλαγή
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα για συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Η πιο πιεστική ανησυχία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν και πάλι τα Στενά του Ορμούζ, απ΄όπου διέρχεται η μισή ποσότητα αργού πετρελαίου της Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ