Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σίγουρος ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα αποσυρθεί – «Ήταν ένα παράξενο ντιμπέιτ»

Πεπεισμένος ότι ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ μίλησε για το ντιμπέιτ που ο αντίπαλός του εμφανίστηκε κουρασμένος και σε… σύγχυση. 

«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί (ο Τζο Μπάιντεν) να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News – την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.

Εκείνη την καταστροφική για τον Μπάιντεν βραδιά, ο πρόεδρος, 81 ετών, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. 

«Ήταν πολύ χλομός, για να το πούμε ευγενικά», σχολίασε ο Τραμπ χθες βράδυ, προσθέτοντας πως όταν ο αντίπαλός του άρχισε να μιλάει, είχε φωνή «αδύναμη».

«Ήταν παράξενο ντιμπέιτ, διότι από τα δυο πρώτα λεπτά, οι απαντήσεις που έδινε δεν έβγαζαν και πολύ νόημα», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Τζέφρι Επστάιν έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου 20χρονη για ερωτικό ραντεβού, της πρόσφεραν τσάι και ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ» – Η καταγγελία του δικηγόρου της
«Μιλάμε για τουλάχιστον μία γυναίκα που στάλθηκε από τον Τζέφρι Έπσταϊν στον πρίγκιπα Άντριου. Και μετά από μια νύχτα μαζί του, της έκαναν ακόμη και ξενάγηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ»
Ο πρίγκιπας Άντριου
Αισιόδοξος ο Τραμπ για το Ιράν: «Διαπραγματεύονται σοβαρά, ικανοποιητική μία συμφωνία χωρίς πυρηνικά»
Ιρανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως Ουάσινγκτον και Τεχεράνη διαπραγματεύονται για την αποκλιμάκωση της έντασης – Γεμάτη με αμερικανικά πλοία και στρατιώτες η Μέση Ανατολή
Ντόναλντ Τραμπ