Κόσμος

Ο Ομπάμα δίνει έγκριση στον Drake να τον υποδυθεί

Ο Drake έχει πλέον τις ευλογίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να τον υποδυθεί σε περίπτωση που γυριστεί μία βιογραφική του ταινία.

 Μιλώντας στον Speedy Morman, ο Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Drake να τον υποδυθεί λέγοντας: «Θα πω αυτό, ο Drake έχει τις ικανότητες να κάνει αυτό που θέλει. Εννοώ, είναι ταλαντούχους. Έτσι, αν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμος…».

 Όταν ο Morman ρώτησε εάν ο Καναδός ράπερ έχει την έγκρισή του τότε ο Ομπάμα αναφερόμενος στις δύο κόρες του Μάλια και Σάσα είπε: «Ο Drake έχει, το πιο σημαντικό νομίζω, την έγκριση της οικογένειάς μου. Υποψιάζομαι ότι η Μάλια και η Σάσα θα το ήθελαν αυτό».

 Ο Drake έχει εκφράσει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον του να υποδυθεί επί οθόνης τον Μπαράκ Ομπάμα. Ήδη από το 2010 σε συνέντευξή του στο Paper είχε πει:  «Ελπίζω κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Ομπάμα σύντομα γιατί θα μπορούσα να τον υποδυθώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί από ανατροπή σκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Δύο παιδιά ήταν μεταξύ των επιβατών
Η Aμερικανική ακτοφυλακή δήλωσε σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό εννέα ανθρώπων που αγνοούνται στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Ντελ Μαρ
Μέλη των μέσων ενημέρωσης φωτογραφίζουν το πλοιάριο που εμπλέκεται στη θανατηφόρα ανατροπή του σκάφους Panga στα ανοικτά της παραλίας Torrey Pines State Beach, αφού σύρθηκε βόρεια από το σημείο όπου το σκάφος βγήκε στην ακτή στο Del Mar της Καλιφόρνιας
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Η Άγκυρα στηρίζει το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό των πολέμων
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας της με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
Οι Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ