Κόσμος

Ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο ξεσπά σε γέλια σε συνέντευξη με Tik Toker με σύνδρομο Τουρέτ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ιδιαίτερα… επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που πήρε ο Αμερικανός παρουσιαστής Κρις Κουόμο από την 21χρονη δημοφιλή περσόνα στο Tik Tok, Μπέιλεν Ντουπρί, η οποία πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ και χρησιμοποιεί το κανάλι της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα συμπτώματά της.

Ένα από τα συμπτώματα του συνδρόμου Τουρέτ είναι η κοπρολαλία, δηλ. η αναφώνηση αισχρών λέξεων ή κοινωνικά ακατάλληλων παρατηρήσεων. Την ώρα της συνέντευξης με τη δημοφιλή περσόνα του Tik Tok, η 21χρονη άρχισε να βρίζει τον Κρις Κουόμο, ο οποίος φάνηκε να ξαφνιάζεται από τα λόγια της αλλά και να προσπαθεί να καλύψει το γέλιο του.

Φυσικά, οι βρισιές και όλες οι άσχημες εκφράσεις και χειρονομίες – του ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό της μπροστά στην κάμερα – ήταν ακούσιες από την 21χρονη Tik Toker, με τον παρουσιαστή να μην αντέχει κάποια στιγμή και να ξεσπάει σε γέλια, κρύβοντας μάλιστα με τα χέρια του το πρόσωπό του.

Η συνέντευξη κράτησε 4 λεπτά, στα οποία η Μπέιλεν Ντουπρί εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της αλλά και την οργή που εκφράζουν κάποιοι άλλοι… άνθρωποι προς την ίδια και τους δικούς της, αφού πιστεύουν ότι «προσποιείται».

«Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία επειδή κάποιοι δημοσίευσαν τη διεύθυνσή μου και είπαν ότι θα έρθουν να πυρπολήσουν το σπίτι μου, είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά η 21χρονη Tik Toker, η οποία διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ το 2018, όμως τα συμπτώματά της χειροτέρεψαν την περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 21χρονη ακούγεται να λέει «άντε γ… Κρις», «χοντ@@ωλη» και άλλες βρισιές μεταξύ των απαντήσεών της, οι οποίες διακόπτονταν πολλές φορές από τα τικ της.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κρις Κουόμο αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα αμοντάριστη τη συνέντευξή τους, επειδή αρχικά και ο ίδιος πίστευε ότι μπορεί η 21χρονη να προσποιείτο το Τουρέτ για να αποκτήσει φήμη, ωστόσο μετά άλλαξε γνώμη και δήλωσε: «Λέει μερικές άσχημες λέξεις ακούσια. Κι εγώ γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Γι’ αυτό δεν με επηρεάζουν οι βρισιές, δεν έχουν κακή πρόθεση από πίσω τους και αυτή η διαφορά έχει σημασία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ευρώπη στους δρόμους: Σκηνές χάους και επεισόδια σε Γαλλία, Βέλγιο, Αλβανία και Ιταλία
Κύματα οργής για το υψηλό κόστος ζωής, τη λιτότητα και τη διαφθορά συγκλονίζουν την Ευρώπη - Εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι, Βέλγοι, Αλβανοί και Ιταλοί διαδηλωτές κατέκλυσαν όλες τις μεγάλες πόλεις των χωρών τους
Διαδηλωτές ανάβουν φωτιές και συγκρούονται με την αστυνομία στη διάρκεια διαδήλωσης στα Τίρανα, στις 17 Οκτωβρίου 2026
60
Financial Times: Πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα
Οι λανθασμένοι υπολογισμοί των μεγάλων δυνάμεων, η αβεβαιότητα γύρω από τις συμμαχίες και η αδυναμία αποτροπής νέων συγκρούσεων μπορούν να οδηγήσουν σε μια γενικευμένη σύρραξη;
Πόλεμος στην Ουκρανία 57
Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε κομβόι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στη Δυτική Όχθη και ξυλοκόπησαν Γάλλο δήμαρχο
Η βία έρχεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών μιας προεκλογικής εκστρατείας κατά την οποία ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έχει υποστηρίξει τους εποίκους επιδιώκοντας την υποστήριξή τους
Δυτική Όχθη
7
Στις «φλόγες» και το Βέλγιο: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στις Βρυξέλλες
Φοιτητές διαμαρτύρονται για το αυξανόμενο κόστος και για μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση - Χρήση δακρυγόνων, ρίψεις νερού και εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας - Δείτε βίντεο
Βέλγιο