Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο πατέρας των 4 νεκρών παιδιών δράστης του μακελειού στο Χιούστον

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως ένας πατέρας εισέβαλε σε ένα σπίτι, πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους, τέσσερις από τους οποίους ήταν τα ανήλικα παιδιά του! Η υπόθεση συγκλονίζει το Χιούστον των ΗΠΑ.

Ακόμη πιο συγκλονιστικό το γεγονός πως εκείνη που κάλεσε την αστυνομία και ουσιαστικά βοήθησε στη σύλληψή του, μετά από καταδίωξη, ήταν η 15χρονη κόρη του, την οποία προηγουμένως είχε τραυματίσει σοβαρά, πυροβολώντας την.

Ο άνδρας εισέβαλε, την Τετάρτη, σε σπίτι στο προάστιο Σπρίνγκ στο Χιούστον του Τέξας και άνοιξε πυρ. Σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας από 4 έως 13 ετών (δυο αγόρια 13 και 4 ετών και δυο κορίτσια, 7 και 9 ετών) και δυο ενήλικες που τα πρόσεχαν, μια 33χρονη γυναίκα κι έναν 39χρονο άνδρα.

Από το λουτρό αίματος επέζησε η 15χρονη κόρη του, σοβαρά τραυματισμένη, η οποία βρήκε τη δύναμη να καλέσει την αστυνομία και να ειδοποιήσει πως ο πατέρας της σκόπευε να συνεχίσει το φονικό αμόκ του, καθώς σκόπευε να δολοφονήσει και τους παππούδες της.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής. Τρία από τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι και το τέταρτο πέθανε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα της 15χρονης, η αστυνομία καταδίωξε τον ύποπτο και όταν κατάφερε να τον εντοπίσει, εκείνος δεν δίστασε να πυροβολήσει.
Ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβε τον περιέγραψε ως ψυχρό κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο άνδρας, που είναι 30αρης, κατάλαβε ότι όταν είχαν τελειώσει, έβαλε το όπλο του στο κεφάλι του. Οι αστυνομικοί του μιλούσαν από κινητό και χρειάστηκαν πολλές ώρες για να πεισθεί να παραδοθεί. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, εκκενώθηκαν σπίτια στην περιοχή όπου είχε ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο του δράστη.

ΠΗΓΗ: ABC NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας! Σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους 4 παιδιά

Η ντροπή του ανθρώπινου είδους: Πόζαρε χαμογελαστή δίπλα σε ζώα που σκότωσε σε σαφάρι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία! Νιόπαντροι σκοτώθηκαν σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ τους!

Στρατιώτης με ψυχολογικά προβλήματα σκορπά το θάνατο σε στρατιωτική βάση του Τέξας

Σκότωσε πέντε ανθρώπους σε λιγότερο από έξι ώρες!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε