Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την ανάρρωση της συζύγου της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την ανάρρωση της συζύγου της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο
Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάρρωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα που έκανε τον περασμένο μήνα.

Ο 41χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα την Τετάρτη (07.02.2024) όπου παραυρέθηκε σε μια τελετή στο κάστρο του Γουίνδσορ, φεύγοντας λίγο από το πλευρό της Κέιτ Μίντλετον.

Στην εκδήλωση απένειμε περισσότερες από 50 τιμητικές διακρίσεις για λογαριασμό του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ εμφανίστηκε δημόσια, με επίσημη ιδιότητα, από τότε που είδαν το φως της δημοσιότητας τα νέα για τα προβλήματα υγείας του πατέρα του αλλά και της συζύγου του.

Σύμφωνα με την Patricia Spruce, μια από τους πολλούς ανθρώπους που τίμησε ο πρίγκιπας στην εκδήλωση, ο Γουίλιαμ μοιράστηκε λεπτομέρειες το πώς τα πηγαίνει η σύζυγός του πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω επίσης για τα μηνύματα υποστήριξης προς την Κάθριν και τον πατέρα μου, ειδικά τις τελευταίες ημέρες» είπε.

«Σημαίνουν πολλά για όλους μας. Οι τελευταίες εβδομάδες είχαν πολλούς γιατρούς, οπότε σκέφτηκα να έρθω σε μια τέτοια εκδήλωση για να ξεφύγω από όλα αυτά», συνέχισε χαριτολογώντας.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι η Κάθριν είχε δύο Φιλιππινέζες νοσοκόμες που την φρόντιζαν και ήταν καταπληκτικές και ευγενικές», είπε η Spruce για τα όσα ανέφερε ο Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, κομψός μέσα στο μαύρο σμόκιν του, συνάντησε τον Τομ Κρουζ με τους δύο άντρες να συνομιλούν και να φωτογραφίζονται μαζί.

Η Κέιτ Μίντλετον, από την πλευρά της, παρέμεινε στο Adelaide Cottage στο Γουίνσδορ, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωσή της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Επίσης, την Τετάρτη, ο πρίγκιπας Χάρι, επέστρεψε στο σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου τον περίμενε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, με τα δύο τους παιδιά.

Η παραμονή του Δούκα του Σάσεξ στην πατρίδα του το Λονδίνο διήρκησε μόλις ένα 24ωρο, και είδε τον πατέρα του λιγότερο από μία ώρα.

Ο Χάρι φέρεται να έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της μονοήμερης παραμονής του, αντί να μείνει με την οικογένειά του σε μία από τις πολλές βασιλικές κατοικίες τους που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη τη χώρα.

Και σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ του Καρόλου, Grant Harrold, ο δούκας αποφάσισε να μείνει σε ξενοδοχείο για να δείξει στη βασιλική οικογένεια ότι είναι ικανός να «συντηρεί τον εαυτό του οικονομικά».

Πηγή: New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις