Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Forest Lodge, αλλά τα νέα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας γύρω από το νέο τους σπίτι έχουν κάνει έξαλλους τους γείτονες τους που αντιδρούν. Ιδιαίτερα όσων έχουν σκυλιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των «The Times», έχει τεθεί σε ισχύ μια περίμετρος 2,3 μιλίων γύρω από το Forest Lodge, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σχεδιάζουν να εγκατασταθούν μέχρι το τέλος του έτους. Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, οι ντόπιοι δεν έχουν πλέον πρόσβαση στην περιοχή και οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται, σύμφωνα με τα σχέδια ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τοποθετήθηκαν φράχτες, ενώ οι κάτοικοι έχασαν την πρόσβαση στην πύλη Cranbourne και στον χώρο στάθμευσης του πάρκου Windsor Great Park, τον οποίο πληρώνουν περίπου 150 δολάρια ετησίως για να χρησιμοποιούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
«Πολλοί από εμάς βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά μας εδώ και 20 χρόνια, οπότε το να μας λένε τώρα ότι δεν μπορούμε πια είναι ένα “χαστούκι”. Πληρώνουμε ετήσια συνδρομή για τη συντήρηση του πάρκου, αλλά πλέον δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ένα μέρος του. Μας έδωσαν μόνο λίγες μέρες προειδοποίηση ότι αυτό το κομμάτι του δάσους θα κλείσει για πάντα.
Τώρα θα πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο και να πάω κάπου πιο μακριά για να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου», ανέφερε κάτοικος μιλώντας στη Sun. Ένας άλλος κάτοικος ανέφερε ότι συνήθιζε να παρκάρει στην πύλη Cranbourne για να βγάζει βόλτα τον σκύλο του. Ωστόσο, δήλωσε ότι κατανοεί την αλλαγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Προφανώς είναι απογοητευτικό, γιατί ο σκύλος μου λατρεύει αυτό το μέρος. Ερχόμαστε κάθε λίγες εβδομάδες και τώρα θα πρέπει να βρούμε άλλο μέρος για να κάνει τις βόλτες του. Όμως καταλαβαίνω απόλυτα ότι η ασφάλεια του Γουίλιαμ, της Κέιτ και της οικογένειάς τους είναι υψίστης σημασίας, οπότε πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα ζουν εδώ με ασφάλεια», εξήγησε.
Οι Times αναφέρουν ακόμα ότι νέα δέντρα έχουν φυτευτεί και έχουν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας για να ενισχυθεί η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια γύρω από το Forest Lodge.
Η Daily Mail είχε αναφέρει παλαιότερα ότι δύο οικογένειες σε σπίτια κοντά στο Forest Lodge κλήθηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο νωρίτερα το καλοκαίρι. Δεν εκδόθηκαν εντολές έξωσης και ότι οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε αντίστοιχες ή και καλύτερες κατοικίες εντός του Windsor Great Park, σημειώνει το People.
Επίσης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα συνεχίσουν να μην έχουν προσωπικό που να μένει μόνιμα μαζί τους στο Forest Lodge, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Η επί πολλά χρόνια νταντά των τριών παιδιών τους, Μαρία Τουριόν Μποράγιο, καθώς και οι οικιακοί βοηθοί τους, πιθανότατα θα μένουν σε μικρότερες κατοικίες στην περιοχή.
Το Forest Lodge βρίσκεται μόλις τέσσερα μίλια από την τωρινή τους κατοικία, το Adelaide Cottage.