Κόσμος

Ο ρεπόρτερ μπήκε στο ποτάμι για να σώσει γυναίκα οδηγό που πνιγόταν – Βίντεο

Άφησε στην άκρη το μικρόφωνο και την κάμερα και μπήκε με το κοστούμι στο ποτάμι για να σώσει μια γυναίκα.
Μια γυναίκα οδηγός βρέθηκε στην μέση ενός πλημμυρισμένου ποταμού και δεν υπολόγισε σωστά την δύναμη που είχε το νερό με αποτέλεσμα να την παρασύρει.
 
Και ενώ το αμάξι άρχισε να βουλιάζει ένας ρεπόρτερ τοπικού καναλιού στο Άρκανσας των ΗΠΑ μπήκε με το κοστούμι του μέσα στο ποτάμι για να την σώσει.
 

Η κάμερα κατέγραφε το περιστατικό και ο ρεπόρτερ έγινε ο ήρωας της γυναίκας που κατάφερε να γλιτώσει από τον πνιγμό. Το αμάξι βούλιαξε φυσικά αλλά ποιος το λογαριάζει όπως είπε και η οδηγός του, που μάλλον θα κάνει πολύ καιρό ξανά να πάρει αμάξι ειδικά όταν έχει…πλημμύρες.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας
«Έβλεπα ανθρώπους λιωμένους και έψαχνα την Αλίκη» λέει στο newsit.gr o κολλητός φίλος της 15χρονης: Η τελευταία φωτογραφία πριν την τραγωδία
«Όταν γύρισα πίσω στον χώρο, αυτό που αντίκρισα έμοιαζε με κόλαση. Παντού φωτιές, καπνός και άνθρωποι να ουρλιάζουν. Είδα πρόσωπα να καίγονται, εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ» - Νέα βίντεο από το χάος
Φωτιά στην Ελβετία
15