Κόσμος

Ο Σίλβιο βρήκε…. γκόμενα!

“Ποτέ δεν πλήρωσα για να κάνω σεξ με μια γυναίκα. Θα το θεωρούσα υποτιμητικό.” Ο Σίβλιο επιστρέφει και προκαλεί για άλλη μια φορά.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αφού πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο βρίσκεται σε μία σταθερή σχέση.
 
Σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο μεταδόθηκε από την ιταλική τηλεόραση, ο Καβαλιέρε επιτίθεται στους δικαστικούς, κατηγορώντας τους ότι έδρασαν “παρανόμως” και “απαράδεκτα” και τόνισε ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ για να κάνει σεξ.
 
“Είναι παράλογο ακόμη και να σκεφτώ ότι θα πλήρωνα για να κάνω σεξ με μία γυναίκα. Είναι κάτι που δε συνέβη ποτέ στην ζωή μου. Θα το θεωρούσα υποτιμητικό” δήλωσε ο κ. Μπερλουσκόνι.
 
“Αφού χώρισα, αν και δεν ήθελα να το πω για να μην την εκθέσω στα μέσα ενημέρωσης, έχω μία σταθερή σχέση στοργής με ένα άτομο, το οποίο ήταν προφανώς συχνά μαζί μου αυτά τα απογεύματα και που σίγουρα δε θα είχε επιτρέψει στο δείπνο ή μετά, αυτά τα παράλογα πράγματα που ορισμένες εφημερίδες έχουν βρει ως δια μαγείας” πρόσθεσε.
 
Ο Σίλβιο μπορεί να είπε ότι δεν πλήρωσε για να κάνει σεξ αλλά δεν μας είπε τι έκαναν μαζί του όλα αυτά τα κοριτσάκια που εμφανίστηκαν κατά καιρούς να δηλώνουν πως πήγαν μαζί του!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση Politico: Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε «πρόεδρος» της Ευρώπης
Ποτέ ξανά ένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε ασκήσει τόσο άμεση επιρροή στις ευρωπαϊκές υποθέσεις – Οι ηγέτες της ΕΕ, ανίκανοι να επιβάλουν την αυθεντία τους, φαίνεται να έχουν αποδεχθεί να παραχωρήσουν έδαφος στον Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο σύγχρονος Χίτλερ»: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο εστιατόριο που έτρωγε και τον αποδοκίμασαν – Δείτε βίντεο
Λίγη ώρα πριν την ένταση, ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεπε τους πελάτες του εστιατορίου να απολαύσουν το γεύμα τους καθώς η Ουάσινγκτον είναι «μια ασφαλής πόλη»
Ντόναλντ Τραμπ
4
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Νεπάλ: Διαδηλωτές έσερναν γυμνό τον αντιπρόεδρο – Έκαψαν ζωντανή τη σύζυγο πρώην πρωθυπουργού
Οι διαδηλώσεις κατά της κατάργησης των social media οδήγησαν στον θάνατο 22 ανθρώπους - Στους δρόμους βγήκε και ο στρατός για να επιβάλει την τάξη
Διαδηλωτής
10
Τραμπ και Κατάρ διαψεύδουν πως ενημερώθηκαν για το ισραηλινό χτύπημα στη Ντόχα: «Δεν αποκεφαλίστηκε η Χαμάς» – Φόβος για αντίποινα
«Δικαίωμα του Κατάρ να ανταποδώσει την επίθεση», δήλωσε ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι - Ανησυχία για τους ομήρους μετά τον αεροπορικό βομβαρδισμό στη Ντόχα
Κτίριο
3