Κόσμος

O Τραμπ έπαθε Μπάιντεν: Σκόνταψε στη σκάλα του Air Force One

Παρόμοιο ατύχημα είχε την ίδια ημέρα στο ίδιο σημείο και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει ένα απρόοπτο που είχε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την επιβίβασή του στο Air Force One. Μία απροσεξία… που σε πολλούς θύμισε τον προκάτοχό του Τζο Μπάιντεν.

Ήταν απόγευμα Κυριακής (08.06.25) όταν ο Ντόναλντ Τραμπ σκόνταψε ανεβαίνοντας στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, ένα παραπάτημα που δεν τον οδήγησε στην… πτώση του, καθώς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να σταθεί όρθιος.

Το περιστατικό, το οποίο και – όπως ήταν φυσικό – καταγράφηκε σε βίντεο, σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Μόρισταουν, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Καμπ Ντέιβιντ.

Το βίντεο δείχνει καρέ – καρέ τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος σκοντάφτει, ενώ ατάραχος συνεχίζει την… ανοδική πορεία του μέχρι το Air Force One. 

Μάλιστα, γυρίζει, υψώνει το χέρι του και κάνει τη χαρακτηριστική γροθιά προς τους συνεργάτες του που ήταν στο αεροδρόμιο.

Το απρόοπτο του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στα social, ενώ δεν ήταν λίγοι που συνέκριναν το περιστατικό με εκείνο του πρώην προέδρου Τζο Μπάιντεν που είχε γλιστρήσει στις ίδιες σκάλες.

«Αν αυτός ήταν ο Μπάιντεν, θα υπήρχαν έκτακτες ειδήσεις σε όλα τα κανάλια», σχολίασε χαρακτηριστικά χρήστης στο X.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, είχε παρόμοιο ατύχημα κατά την επιβίβαση στο ίδιο αεροσκάφος.

Ένα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και προστέθηκε στον καταιγισμό αντιδράσεων στα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικό σχέδιο για τη διαγραφή του Άντριου από την σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου – Συνεχίζεται η έρευνα στο Γουίνδσορ
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι επικοινωνεί με πρώην σωματοφύλακες που εργάστηκαν για τον Άντριου και ζητά πληροφορίες για την σχέση με τον Επστάιν
Andrew Mountbatten Windsor, younger brother of Britain’s King Charles, formerly known as Prince Andrew, leaves Aylsham Police Station on a vehicle, on the day he was arrested on suspicion of misconduct in public office, after the U.S. Justice Department released more records tied to the late financier and convicted sex offender Jeffrey Epstein, in Aylsham, Britain, February 19, 2026. REUTERS
Θύματα του Επστάιν θα λάβουν αποζημίωση 35 εκατ. δολαρίων: Κατέληξαν σε συμβιβασμό με τους διαχειριστές της περιουσίας του
Υπενθυμίζεται ότι ο φορέας διαχείρισης είχε ήδη δημιουργήσει ταμείο αποζημιώσεων, από το οποίο έχουν διατεθεί 121 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα
Ένα διαγραμμένο έγγραφο που περιλαμβανόταν στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με τους φακέλους του Jeffrey Epstein, δείχνει την άδεια οδήγησής του