Κόσμος

Ο Βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο για θεραπεία κατά του καρκίνου

Στο Λονδίνο επέστρεψε ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς ετοιμάζεται να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία για τον καρκίνο.

Σημειώνεται πως ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους στο Σάντριγχαμ μετά το χειρουργείο προστάτη. Μάλιστα, τα νέα ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο ήρθαν όταν το βασιλικό ζευγάρι είχε επιστρέψει στο Σάντριγχαμ. 

Από το πρωί της Τρίτης (13.2.2024) το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται και πάλι στο Λονδίνο, ώστε ο Κάρολος να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο αρχηγός του κράτους έχει μια «μορφή καρκίνου» και το Σαββατοκύριακο εξέδωσε μια δήλωση επαινώντας «όλες εκείνες τις οργανώσεις που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές το είδος του καρκίνου από το οποίο πάσχει ο βασιλιάς και όλα δείχνουν πως το Παλάτι δεν πρόκειται να προχωρήσει προς το παρόν σε περαιτέρω αποκαλύψεις. 

Ο Κάρολος έχει αναβάλει όλα τα δημόσια καθήκοντα, όμως συνεχίζει τα συνταγματικά καθήκοντα σε σχέση με τα κόκκινα κουτιά και τα κρατικά έγγραφα του Παλατιού. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία