Κόσμος

Οι καλύτεροι προορισμοί για τους ελεύθερους άνδρες

Είστε μόνος και σκέφτεστε που θα πάτε διακοπές. Υπάρχουν οι καλύτεροι προορισμοί για όσους είναι ελεύθεροι και θέλουν να...ξεσαλώσουν!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το δημοφιλές site AskMen έκανε την δική του ψηφοφορία μάζεψε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και παρουσιάζει τους 29 καλύτερους προορισμούς για ελεύθερους άνδρες.
 
Η λίστα περιλαμβάνει πόλεις με έντονη νυχτερινή ζωή και ωραίες γυναίκες αλλά και περιοχής που απλά αξίζει να ανακαλύψεις. Προσφέρουν περιπέτεια και έναν κρυφό ερωτισμό.
 
Ποια είναι η λίστα;
 
Στην κορυφή βρίσκεται η Βαρκελώνη. Μια πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή, ωραίο φαγητό αλλά και ωραίες παραλίες.
 
Ακολουθεί το Μπουένος Άιρες. Μυστήριο, πάθος και ερωτισμός είναι τα χαρακτηριστικά της πόλης αυτής.
 
Στην τρίτη θέση το Μαϊάμι. Τι να πει κανείς για την πόλη αυτή. Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ. Προσοχή όμως στους μήνες με την έντονη βροχόπτωση. Μην πάνε χαμένες οι διακοπές.
 
Στην τέταρτη θέση έρχεται η Νέα Υόρκη ενώ ακολουθεί το Λονδίνο, η Σεούλ, το Παρίσι, η Μελβούρνη, η Μπανγκόκ και στην δέκατη θέση το Λας Βέγκας.
 
Την λίστα συμπληρώνουν
 
11. Πάολο
12. Σαν Σεμπάστιαν
13. Τελ Αβίβ
14. Σαρδηνία
15. Βερολίνο
16. Τανγκιερ – Γιβραλτάρ
17. Σαν Φρανσίσκο
18. Νάπολη
19. Πόλη του Μεξικού
20. Πούντα ντελ Έστε
21. Λισαβόνα
22. Πεκίνο
23. Ταλίν
24. Κωνσταντινούπολη
25. Γουέλινγκτον
26. Μόντρεαλ
27. Βομβάη
28. Σίδνεϊ
29. Άμστερνταμ
 
 
Εμείς απλά σας ευχόμαστε όπου και να πάτε να περάσετε όμορφα. Και που ξέρετε, μπορεί να μην γυρίσετε μόνοι σας!
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με τον Υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Έπιασε με τα χέρια του φίδια για να τα βγάλει από την αυλή
Ο Κένεντι είχε επίσης δεχθεί επικρίσεις πριν από δύο χρόνια από περιβαλλοντικές οργανώσεις για ισχυρισμό ότι κάποτε αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο μια νεκρή φάλαινα
Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ