Κόσμος

Οι σωματοφύλακες του Σι Τζινπίνγκ «εξαφάνισαν» φωτογράφο που πήγε πολύ κοντά του – Viral βίντεο

Με μία αστραπιαία κίνηση τον αρπάζουν και τον τραβούν πίσω
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αστραπιαία απομάκρυναν έναν φωτογράφο οι σωματοφύλακες του Σι Τζινπίνγκ κατά την άφιξη του Κινέζου προέδρου στο Μπισκέκ, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης (SCO). Το ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο.

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι είχαν συγκεντρωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν, προκειμένου να καλύψουν την επίσημη τελετή υποδοχής του Σι Τζινπίνγκ. Δίπλα του φυσικά ήταν και οι σωματοφύλακες του.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ένας από τους φωτογράφους πλησίασε το κόκκινο χαλί και βρέθηκε πολύ κοντά στον Κινέζο πρόεδρο, ξεπερνώντας τα όρια που είχαν οριστεί για την ασφάλεια. Μέγα λάθος!

Η αντίδραση της προσωπικής φρουράς του Σι Τζινπίνγκ ήταν άμεση.

Στο βίντεο φαίνονται άνδρες της ασφάλειας να κινούνται αστραπιαία προς τον φωτογράφο, να τον αρπάζουν και να τον τραβούν πίσω, απομακρύνοντάς τον από το σημείο.

Το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καταγράφηκε από τις κάμερες και τα πλάνα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ορκωμοσία του βασιλιά Χάακον της Νορβηγίας σε εικόνες - Χωρίς τη Μέτε-Μάριτ στο πλευρό του, παρόντα τα παιδιά του
Η 22χρονη πριγκίπισσα διάδοχος Ίνγκριντ Αλεξάντρα και ο 20χρονος πρίγκιπας Σβέρε Μάγκνους έδωσαν το «παρών» μαζί με τη γιαγιά τους, βασίλισσα Σόνια – Η Μέτε-Μάριτ απουσίασε λόγω επιπλοκών μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα
Ο βασιλιάς Χάακον στην ορκωμοσία του