Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι τελευταίες στιγμές της Lucy – Βίντεο πριν τον βιασμό και την άγρια δολοφονία

Οι τελευταίες στιγμές της Lucy – Βίντεο πριν τον βιασμό και την άγρια δολοφονία

Τα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταγράφουν τις τελευταίες στιγμές της Lucy McHugh στη ζωή λίγο πριν από τον βιασμό και την άγρια δολοφονία.

Η σορός της 13χρονης Lucy McHugh βρέθηκε σε αθλητικό κέντρο κοντά στο σπίτι της στο Σαουθάμπτον στις 26 Ιουλίου. Είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου. Οι ερευνητές προσπαθούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες κινήσεις της 13χρονης μαθήτριας. Τα πλάνα είναι από το πρωί της άγριας δολοφονίας της. Ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα στόματα των μαρτύρων.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα φαίνεται η Lucy να περπατά στις 09:30 το πρωί να περπατά έξω από ένα σούπερ μάρκετ Tesco Express. Φαίνεται να κρατά στα χέρια το τζάκετ της.

“Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της στις 9 το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουλίου ξέρουμε ότι η Lucy ήταν κοντά στο αθλητικό κέντρο μισή ώρα νωρίτερα. Πρέπει να μάθουμε πώς έφτασε στο Tesco Express και που πήγε μετά.

Ίσως να οδηγούσατε ή να κάνατε ποδήλατο στην περιοχή εκείνη την ώρα και μπορείτε να θυμηθείτε κάτι. Ίσως να έχετε dash cam ή action κάμερα. Ελπίζουμε ότι αυτά τα πλάνα θα σας θυμίσουν εικόνες ώστε να χτίσουμε τις τελευταίες κινήσεις της Lucy.

Η Lucy κρατούσε στα χέρια το τζάκετ της. Ήταν ζεστή μέρα, οπότε ίσως την είδατε να φορά ένα λευκό τοπ. Ρωτάμε δρομείς να ελέγξουν τις εφαρμογές τους για τις κρίσιμες στιγμές. Ίσως συνειδητοποιήσουν ότι ήταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος και δώσουν πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στην έρευνα” δήλωσε ο επιθεωρητής Paul Barton.

Η έκκληση για τη Lucy και η σύλληψη 24χρονου

Η 31χρονη μητέρα της Lucy, Stacey White, είχε κάνει απεγνωσμένη έκκληση για την κόρη της όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι την Τετάρτη 25 Ιουλίου. Παρά τις έρευνες της οικογένειας, φίλων και αστυνομικών, το πτώμα της βρέθηκε στις 07:45 το επόμενο πρωί στο αθλητικό κέντρο του Σαουθάμπτον.

Οι αστυνομικοί πλέον ψάχνουν παντού για το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της Lucy. Πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι και ψαλίδι. Μετά την ανακάλυψη του πτώματός της, οι αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο Stephen-Alan Nicholson. Κρατείται επειδή δεν συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς για τον θάνατο της 13χρονης Lucy McHugh.

Δεν έδωσε τους κωδικούς του στο facebook για να διερευνήσουν τυχόν μηνύματα που αντάλλαξε με τη 13χρονη. Το αδίκημα με το οποίο κατηγορείται μπορεί να του επιφέρει μέγιστη ποινή κράτησης δύο ετών.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις