Κόσμος

Οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τρομοκρατική επίθεση στη Συρία

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην είσοδο της πόλης Σαλαμίγια, στη συριακή επαρχία Χάμα, κατά την οποία, σύμφωνα με συριακά κρατικά ΜΜΕ, σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι.

Η οργάνωση ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανέβηκε στο Διαδίκτυο πως ένας από τους μαχητές της οδήγησε ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά μέσα σε μια συνάθροιση του συριακού στρατού στην περιοχή και ανατινάχθηκε ανάμεσά τους σκοτώνοντας 20 ανθρώπους και τραυματίζοντας 35 άλλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ομιλία της μετά τον καρκίνο: Συμβούλεψε επιχειρηματίες να «επενδύσουν στα παιδιά»
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον του Εργατικού Δυναμικού και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να επανεξετάσουν τους χώρους εργασίας τους και να επανακαθορίσουν τις προτεραιότητές τους
Κέιτ Μίντλετον