Κόσμος

Οικογενειακή τραγωδία στη Γερμανία: Κυνηγός σκότωσε αδελφή, σύζυγο, τους δύο γιους του και μετά αυτοκτόνησε

Οι τέσσερις συγγενείς του 63χρονου - η 60χρονη αδελφή του, η 57χρονη σύζυγός του, οι γιοι του ηλικίας 27 και 29 ετών - βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία της πόλης

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τη Γερμανία. Ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του, τους δύο γιους του, την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα πτώματα βρέθηκαν την Τρίτη στις περιοχές Ρόιτλινγκεν, στο Πφούλινγκεν και στο Σαντ Γιόχαν.

Μετά τις δολοφονίες, ο 63χρονος, ο οποίος ήταν κυνηγός, έβαλε τέλος στη ζωή του με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι και τα πέντε θύματα της τραγωδίας στη νότια Γερμανία είχαν πυροβοληθεί.

Οι τέσσερις συγγενείς του 63χρονου – η 60χρονη αδελφή του, η 57χρονη σύζυγός του, οι γιοι του ηλικίας 27 και 29 ετών – βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αφού ένας φροντιστής εντόπισε νεκρή την 60χρονη στο διαμέρισμα που ζούσε το πρωί της Τρίτης (25.11.2025). Ακολούθησε αστυνομική έρευνα με τον 63χρονο να θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση στο σπίτι του 63χρονου και εντόπισαν νεκρούς από πυροβολισμούς τον ίδιο και την 57χρονη σύζυγό του.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν δίπλα στον νεκρό 63χρονο χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν είχε άδεια για την κατοχή του ως κυνηγός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πεζεσκιάν βγήκε στους δρόμους της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης – Δείτε βίντεο
Χρήστες γέμισαν τα social media με αποθεωτικά σχόλια, λέγοντας πως αυτός είναι ο αληθινός ηγέτης του Ιράν και όχι ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ που παραμένει σε μυστική τοποθεσία υπό τον φόβο ισραηλινής - αμερικανικής επίθεσης
Ο Μαζούντ Πεζεσκιάν
Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone στο Ιράκ - Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Πρόκειται για τον πρώτο Ευρωπαίο που χάνει τη ζωή του στη Μέση Ανατολή - Είναι ένας από τους 6 Γάλλους που χτυπήθηκαν σε επιδρομή drones στην περιοχή της Αρμπίλ
Μέση Ανατολή: Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone – Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν: Λιβανέζος ο δράστης – Ο αδελφός κι άλλοι συγγενείς του είχαν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Ο 41χρονος έριξε το αυτοκίνητό του γεμάτο με εκρηκτικά στη συναγωγή Temple Israel - Το FBI ανέφερε πως διεξάγει έρευνα για «στοχευμένη πράξη βίας κατά της εβραϊκής κοινότητας»
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν