Κόσμος

Όλαφ Σολτς: Έπεσε κάνοντας τζόκινγκ και τραυματίστηκε στο πρόσωπο

Μια μικρή περιπέτεια είχε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια άσκησης.

«Ο καγκελάριος είχε ένα μικρό αθλητικό ατύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος του Όλαφ Σολτς στην εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο καγκελάριος έπεσε ενώ έκανε τζόκινγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο. Η καγκελαρία ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στην Έσση, όπου επρόκειτο να συνοδεύσει την υπουργό Εσωτερικών και υποψήφια πρωθυπουργό του κρατιδίου Νάνσι Φέζερ σε προεκλογική εκδήλωση. Οι συναντήσεις της ερχόμενης εβδομάδας δεν επηρεάζονται, διευκρινίστηκε από την καγκελαρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1