Κόσμος

Ολλανδία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε δεύτερο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τη νύχτα της Πέμπτης (19.9.24), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Για την επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία, συνελήφθη ύποπτος, και αυτός σοβαρά τραυματισμένος, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ύποπτος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η αστυνομία περιορίστηκε να αναφέρει πως η έρευνα που διενεργεί βρίσκεται σε εξέλιξη και κάλεσε αυτόπτες μάρτυρες να παρουσιαστούν.

Καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος παρέδιδε μάθημα κοντά στη γέφυρα του Εράσμου, όπου διαπράχθηκε η επίθεση, είπε στο NOS ότι αυτός επενέβη και εξουδετέρωσε τον ύποπτο.

«Είδα άνδρα με δυο μακριά μαχαίρια να επιτίθεται σε νεαρό», αφηγήθηκε. «Τελικά μπόρεσα να τον εξουδετερώσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ βάζει το «μαχαίρι στο λαιμό» στο Ιράν: Νέες απειλές εάν «δεν κλείσει συμφωνία», ενισχύεται η παρουσία των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Ο αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι θα συμμετέχει «εμμέσως» στις συνομιλίες - «Δεν νομίζω ότι θέλουν να υποστούν τις συνέπειες»
Ντόναλντ Τραμπ
Με emoji δόθηκε η εντολή στη Χαμάς για την αιματηρή επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ: Οι κώδικες με καρδούλες, αστέρια και λουλούδια
Η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών κατέληξε ότι τα emoji αποτελούσαν έναν προκαθορισμένο κρυπτογραφημένο κώδικα - Η αποστολή μιας καρδιάς «έστελνε» τον παραλήπτη σε ένα συγκεκριμένο τζαμί
Μια γυναίκα ανάβει κεριά κοντά στις φωτογραφίες των θυμάτων της επίθεσης στο φεστιβάλ Nova, κοντά στα σύνορα της Γάζας στο νότιο Ισραήλ, στις 29 Νοεμβρίου 2023