Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Οργισμένος ο Τραμπ για την «φρικτή» και «πολιτικά κατευθυνόμενη» απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, καταδίκασε τις «φρικτές» και «πολιτικά κατευθυνόμενες» αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, το οποίο του κατάφερε δύο πλήγματα σε διάστημα λίγων ημερών, με τις αποφάσεις του σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών εργαζομένων και το καθεστώς των εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών μεταναστών.

«Αυτές οι φρικτές και πολιτικά κατευθυνόμενες αποφάσεις που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο φτύνουν κατάμουτρα τους ανθρώπους που είναι περήφανοι που αποκαλούνται Ρεπουμπλικανοί ή Συντηρητικοί…. Ψηφίστε Τραμπ 2020», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μήνυμά του στο Twitter.

Click4more: Πελόζι… σφάζει Τραμπ – «Ηθικά ακατάλληλος για πρόεδρος»

Το Ανώτατο Δικαστήριο απεφάνθη σήμερα κατά της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ, εμποδίζοντας την προσπάθειά του να τερματίσει το πρόγραμμα που προστατεύει από την απέλαση εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, τους επονομαζόμενους Dreamers, που εισήλθαν στις ΗΠΑ παράνομα όταν ήταν παιδιά.

«Έχετε την εντύπωση πως το Ανώτατο Δικαστήριο δεν με συμπαθεί;», διερωτήθηκε ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος σε ένα άλλο tweet.

Δείτε το tweet του Τραμπ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις