Κόσμος

Ορλάντο: Πυροβολισμοί και τρεις νεκροί – Ο δράστης σκότωσε και δημοσιογράφο που έκανε ρεπορτάζ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκόρπισε το θάνατο ένας νεαρός στο Ορλάντο, ο οποίος σκότωσε μια γυναίκα, ένα 9 χρονο κορίτσι, αλλά και ένα δημοσιογράφο την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για τους άλλους δύο φόνους του.

Ο 19χρονος Κιθ Μέλβιν αρχικά φέρεται να εκτέλεσε ενα κορίτσι 9 ετών και μια γυναίκα ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών, όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Όραντζ του Ορλάντο, ο Τζον Μίνα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το κανάλι Spectrum News 13 έστειλε τηλεοπτικό συνεργείο στην περιοχή, με τον ένοπλο να ανοίγει πυρ και εναντίον τους. Αποτέλεσμα ήταν ένας δημοσιογράφος να σκοτωθεί.

Σε βάρος του νεαρού, που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, θα ασκηθεί ποινική δίωξη για τρεις δολοφονίες και δύο απόπειρες φόνου, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Τζον Μίνα δεν είναι σαφή τα κίνητρα καμιάς από τις επιθέσεις. Ωστόσο, ο Κιθ Μέλβιν Μόουζες πιστεύεται πως γνώριζε το πρώτο θύμα.

Ο σερίφης τόνισε πως δεν μπορεί ακόμη να εκτιμήσει εάν και κατά πόσον το τηλεοπτικό συνεργείο μπήκε στο στόχαστρο του νεαρού επειδή έκανε ρεπορτάζ γι’ αυτόν, ούτε γιατί εισέβαλε στο σπίτι του μικρού θύματός και της μητέρας της.

Δείτε την ανάρτηση του καναλιού στο οποίο δούλευε ο δημοσιογράφος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με τα χέρια σκάβουν για να βρουν επιζώντες στα ερείπια μετά τους δύο σεισμούς στη Βενεζουέλα - Στους 235 οι νεκροί, πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι
Κάτοικοι καταγγέλλουν λεηλασίες σε σπίτια και επιχειρήσεις ενώ οι διασώστες παλεύουν για να απεγκλωβίσουν τραυματίες - Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο
REUTERS
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8