Κόσμος

Όταν η Τερέζα Μέι άφησε την Άγκελα Μέρκελ με ανοιχτό το στόμα!

Έκπληκτη έμεινε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ υποδεχόμενη την Τερέζα Μέι στο Βερολίνο από ένα απρόοπτο που είχε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

Η Μέι, που έχει παγιδευτεί μεταξύ των επιλογών που έχει για το Brexit, κλειδώθηκε για λίγο στη λιμουζίνα της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μέρκελ.

Το προσωπικό “έδωσε μάχη” με την πόρτα του αυτοκινήτου για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα προτού καταφέρουν να την ανοίξουν επιτρέποντας τελικά στην πρωθυπουργό της Βρετανίας να αποβιβαστεί και κατόπιν να ανταλλάξει χειραψία με την καγκελάριο της Γερμανίας, που την περίμενε υπομονετικά στο κόκκινο χαλί, στο Βερολίνο.

Η Μέι επισκέφθηκε την Ολλανδία και τη Γερμανία προτού κατευθυνθεί προς τις Βρυξέλλες, μία ημέρα μετά την αναβολή της ψηφοφορίας στη Βουλή των Κοινοτήτων για τη συμφωνία που σύναψε η ίδια με τους Ευρωπαίους ηγέτες τον περασμένο μήνα, στην οποία, ωστόσο, αντιτίθενται πολλοί Βρετανοί βουλευτές.

Thereza May Berlin

Thereza May Berlin

πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ & φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ