Κόσμος

Ουκρανία: Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα – Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν το Κίεβο

Μια γυναίκα 44 ετών τραυματίστηκε, ενώ πολλά σπίτια υπέστησαν ζημιές

Κατάσταση συναγερμού κήρυξαν οι αρχές της Ουκρανίας όλη τη χώρα το πρωί της Τρίτης (25.2.2025), προειδοποιώντας πως έχουν εκτοξευθεί πύραυλοι της Ρωσίας, οι οποίοι και κατευθύνονται στο Κίεβο.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές συνεχίζονται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας για την Ουκρανία. Μια γυναίκα 44 ετών τραυματίστηκε και αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές στην περιφέρεια του Κιέβου, ανακοίνωσε ο Μικόλα Καλάσνικ, ο περιφερειάρχης της περιοχής. 

«Έχει τραυματιστεί στο πόδι της, διακομίστηκε κι εισήχθη σε νοσοκομείο», ανέφερε ο Καλάσνικ μέσω Telegram.

Η επιδρομή ώθησε την Πολωνία, γειτονικό κράτος – μέλος της ΕΕ και του NATO να διατάξει εσπευσμένες απογειώσεις μαχητικών για να εγγυηθούν την ασφάλεια του εναέριου χώρου της.

Η πλήρης έκταση της επιδρομής δεν έχει γίνει σαφής ακόμη. Νωρίτερα, οι αρχές ανέφεραν πως πύραυλοι κρουζ κατευθύνονταν στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 8
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας