Κόσμος

Πακιστάν: “Καθηλώνει” 262 πιλότους με ύποπτα πιστοποιητικά

Το Πακιστάν θα απαγορεύσει σε 262 πιλότους αεροσκαφών να πετάξουν ξανά καθώς ενδέχεται τα πιστοποιητικά τους να είναι προϊόν πλαστογραφίας.

Μεταξύ των πιλότων που βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών του Πακιστάν περιλαμβάνονται 141 από τις Πακιστανικές Διεθνείς Αερογραμμές, 90 από την αεροπορική εταιρεία Air Blue και 10 από τη Serene Airline.

Οι υπόλοιποι από τους 262 είναι μέλη αερολεσχών ή παρείχαν υπηρεσίες σε ναυλωμένα αεροσκάφη, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας του Πακιστάν επισήμανε πως όλες οι αεροπορικές εταιρείες και οι λέσχες επιβεβαίωσαν πως: «Τα διαπιστευτήριά τους εγείρουν υποψίες και δεν θα πρέπει να τους επιτρέπεται να πετάνε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο