Κόσμος

Παναγία των Παρισίων: Το κόμμα του Μακρόν αναστέλλει την καμπάνια για τις ευρωεκλογές

Με δάκρυα στα μάτια όλη η Γαλλία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τεράστια καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων με τον Εμάνουελ Μακρόν να αναστέλλει την προεκλογική καμπάνια του κόμματος του για τις ευρωεκλογές.

Η Γαλλία πενθεί για την Παναγία των Παρισίων και ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν σταμάτησε μέχρι νεωτέρας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Ναταλί Λουαζό, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την κυβέρνηση για να ηγηθεί του κεντρώου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές.

«Ζούμε μια στιγμή βαθιάς θλίψης. Η λίστα ‘Αναγέννηση’ (Σ.τ.Σ.: η ονομασία του ψηφοδελτίου του κόμματος του Μακρόν στις ευρωεκλογές) φυσικά και συμμετέχει σε αυτή τη στιγμή εθνικής ενότητας. Αναστέλλουμε την εκστρατεία μέχρι νεωτέρας», έγραψε η Ναταλί Λουαζό, σε μήνυμά της στο Twitter.

https://twitter.com/NathalieLoiseau/status/1118058893438070784

Το κυβερνών κόμμα LREM (La Republique En Marche!, Η Δημοκρατία Μπροστά!) του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει κατεβάσει υποψήφιους για τις ευρωεκλογές σε ένα ψηφοδέλτιο που φέρει την ονομασία «Αναγέννηση»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» προειδοποιεί για επιθέσεις σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα – Το Ιράν επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση άλλων 20 πλοίων με σημαία Πακιστάν από τα Στενά του Ορμούζ
Μερτς και Στάρμερ στην αντεπίθεση μετά τα λεγόμενα του Ντόναλντ Τραμπ για την μη βοήθεια στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή από το ΝΑΤΟ - Συνεχείς αναχαιτίσεις πυραύλων σε Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία
Λίβανος 8