Κόσμος

Τρόμος στο Μόναχο! Μαχαίρωσε και σκότωσε μία γυναίκα – “Χαροπαλεύει” άλλη μια

Ένας άνδρας επιτέθηκε το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής (15.06.2018) με μαχαίρι σε δύο γυναίκες και έναν έφηβο στο κέντρο του Μονάχου στην Γερμανία.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, θεωρείται ωστόσο ότι είναι ελαφρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές και όχι κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

Ο δράστης επιτέθηκε εναντίον της 25χρονης φίλης του, της μητέρας και του 16χρονου αδελφού της, αλλά και του σκύλου της οικογένειας που προσπάθησε να τον απωθήσει. Η άτυχη 25χρονη εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1