Κόσμος

Παρανοϊκό! Του έκοψε 2 φορές το πέος επειδή την κεράτωνε

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 32χρονος Fan Lung που δέχτηκε διπλή επίθεση κατά του "ανδρισμού" του από την απατημένη σύζυγό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του για να στείλει ένα πικάντικο μήνυμα στην 21χρονη ερωμένη του Zhang Hung.

Ξέχασε να αποσυνδεθεί από τον λογαρισμό του και υπέπεσαν στην αντίληψή της. Έξαλλη, πήρε ένα ψαλίδι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους και του έκοψε το πέος την ώρα που κοιμόταν.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά από επέμβαση ανάκτησε και πάλι το μόριό του.

Η οργή όμως της απατημένης συζύγου του ήταν τόσο μεγάλη που μπήκε κρυφά στο δωμάτιό του, του το έκοψε για δεύτερη φορά και το πέταξε από το παράθυρο.

“Είδαμε από τον χώρο της υποδοχής έναν γυμνό άντρα να χτυπά μια γυναίκα έξω από το νοσοκομείο.

Το προσωπικό έσπευσε να δει τι συμβαίνει και είδε τον ασθενή μέσα στα αίματα να χτυπά τη γυναίκα.

Τον σταμάτησαν και τότε ανακάλυψαν ότι του είχε κόψει και πάλι το πέος”, σημείωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Οι γιατροί και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν το μέλος του και πιστεύουν ότι μπορεί να το πήρε κάποιο αδέσποτο ζώο.

“Έχασε πολύ αίμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά εξαιρετικά τρελαμένος”, σημείωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Η ερωμένη του που έφτασε στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να τον παντρευτεί. “Δεν έχει σημασία που έχασε τη γονιμότητά του, έχει ήδη 5 παιδιά”.

Η γυναίκα του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχει συλληφθεί για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Πηγή:
Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαντλίν ΜακΚάν: Αποφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της
Σύμφωνα με το BBC ο 48χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι από σήμερα ελεύθερος και θα φορά βραχιολάκι - Ο 48χρονος Γερμανός είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ηλικιωμένης και αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση ΜακΚάν
Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, Κρίστιαν Μπρίκνερ
Νετανιάχου για Χαμάς: Αν βλάψουν μια τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
Η Χαμάς έχει μετακινήσει μερικούς από τους ομήρους, οι οποίοι κρατούνταν σε τούνελ, σε σκηνές και σπίτια προκειμένου να εμποδίσει τον ισραηλινό στρατό να επιτεθεί σε συγκεκριμένες περιοχές
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου