Κόσμος

Παρίσι: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στους σταθμούς τρένων υψηλής ταχύτητας

Οι επιβάτες που αναμένεται να ταξιδέψουν με τα τρένα υψηλής ταχύτητας τα οποία αναχωρούν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς των Βρυξελλών και της Αμβέρσας όπως επίσης και οι επιβάτες των τρένων Thalys που αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Nord του Παρισιού παρακαλούνται να προσέρχονται στους σταθμούς μισή ώρα νωρίτερα από την αναχώρησή τους, καθώς έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας.

«Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι θα υποβληθείτε σε ελέγχους στοιχείων και αποσκευών πριν από την αναχώρηση από τους σταθμούς Bruxelles-Midi και Anvers-Central» επισήμανε η βελγική σιδηροδρομική εταιρεία SNCB στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, απευθύνοντας έκκληση στους επιβάτες των Thalys, των TGV και των διεθνών αμαξοστοιχιών ICE με κατεύθυνση προς τη Γερμανία που διέρχονται από το Βέλγιο.

«Λόγω των ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας, η διαδικασία της επιβίβασης ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο. Παρακαλούμε να προσέρχεστε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την αναχώρησή σας» σημείωσε η εταιρεία Thalys στο Twitter.
«Τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενισχυθεί στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Bruxelles-Midi, Anvers-Central και Paris-Nord» εξήγησε η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών υψηλής ταχύτητας μεταξύ Άμστερνταμ και Παρισιού, σε μια σύσταση που απηύθυνε προς τους πελάτες της και περιέλθει στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η εταιρεία τους ζήτησε να «λάβουν υπόψη του μια επιπλέον καθυστέρηση διάρκειας 30 λεπτών μέχρι να φθάσουν στις αποβάθρες του Paris-Nord, Anvers-Central και Bruxelles-Midi».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ και Ερντογάν προσπάθησαν να γίνει συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν – Δεν βρέθηκε για να δώσει την έγκρισή του ο «εξαφανισμένος» Χαμενεΐ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, Ιρανοί αξιωματούχοι αναζήτησαν τον Χαμενεΐ για να πάρουν την έγκρισή του, αλλά δεν κατέστη δυνατό να τον βρουν, καθώς παραμένει κρυμμένος από φόβο μήπως δολοφονηθεί
Ερντογάν - Τραμπ 3
Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Οι κυπριακές αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν έναν Βρετανό ως ύποπτο για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την κατασκοπεία
Ισραηλινοί περιμένουν να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο για να εγκαταλείψουν την Κύπρο 14