Κόσμος

Τα πιο περίεργα δώρα στα μωρά της βασιλικής οικογένειας!

Η γέννηση της μικρής πριγκίπισσας, του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον βρετανικό λαό. Με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός βγήκαν στη δημοσιότητα τα πιο περίεργα δώρα που έχουν πάρει τα μωρά της βασιλικής οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια.

Από την βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι τον πρίγκηπα Τζoρτζ το παλάτι έχει δεχθεί άπειρα δώρα- από σετ τσαγιού μέχρι μινιατούρα Aston Martin. Τώρα που γεννήθηκε η μικρή πριγκίπισσα οι υπεύθυνοι του παλατιού είναι έτοιμοι να δεχθούν ένα νέο κύμα δώρων.


Ο μικρός πρίγκιπας Τζoρτζ από το 2013 που γεννήθηκε έχει πάρει εκατοντάδες δωράκια μεταξύ των οποίων αρκετά λούτρινα ζωάκια αλλά και έναν σταυρό μινιατούρα από την Μάλτα, ένα κουτί με ρούχα και μία κουβέρτα από την Ισπανία μαζί με μία σακούλα με καφέ!

Ο πρίγκηπας Γουίλιαμ και ο πρίγκηπας Χάρι δέχθηκαν σαν δώρο δύο καρέκλες που πάνω έγραφαν τα ονόματα τους, ενώ ο πρίγκηπας Άντριου έπαιζε με μία μινιατούρα Aston Martin.

Στον πρίγκηπα Κάρολο και στην πριγκίπισσα Ανν το Caravan Club είχε δωρίσει ένα μικρό τροχόσπιτο και στην βασίλισσα Ελισάβετ ένα σετ τσαγιού σε σχήμα κουνελιού.

ΠΗΓΗ: dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15