Κόσμος

Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε 6 Γάλλους τουρίστες

Ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν στο Περού από πτώση κεραυνού. Το τραγικό  περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή Κούζκο, ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα μαζί με το Μάτσου Πίτσου.

Από πτώση κεραυνού στην τουριστική περιοχή Κούζκο, στο νότιο Περού ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν από πτώση κεραυνού, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο κεραυνός έπληξε την ομάδα, ενώ έκανε πεζοπορία στο όρος Βινικούνκα, που ονομάζεται επίσης όρος των επτά χρωμάτων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των Άνδεων, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την πόλη Κούζκο.

Σε ένα δελτίο Τύπου, η τοπική αστυνομία ανέφερε πως οι Γάλλοι τουρίστες, ηλικίας από 22 έως 40 ετών, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στο Κούζκο. Έχουν υποστεί «εγκαύματα και άλλα τραύματα», συμπληρώνεται χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Το όρος των επτά χρωμάτων δεσπόζει σε υψόμετρο 5.200 μέτρων. Τα χρώματα που το συνθέτουν είναι αποτέλεσμα στρωμάτων ιζήματος που συσσωρεύτηκαν σε ένα διάστημα εκατομμυρίων ετών. Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα του Περού μαζί με το Μάτσου Πίτσου.

Από τις αρχές του έτους, πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από κεραυνό στις περιοχές των Άνδεων του Περού, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος
Ο δύσκολος δρόμος προς την συμφωνία για την Γάζα: Το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, τα σχέδια του Ερντογάν και ο τελευταίος λόγος στον Τραμπ
Για την συμμετοχή της Τουρκίας στις συνομιλίες είχε αρχικά ασκηθεί βέτο από το Ισραήλ, αλλά ο Τραμπ πίεσε το Ισραήλ να επιτρέψει τη συμμετοχή της Άγκυρας
Ο Τραμπ και ο Ερντογάν
Βίρτζίνια Τζιούφρε: «Τα ιδιωτικά τζετ του Έπσταϊν ήταν ιπτάμενα μέσα trafficking», «ήθελε να λογοδοτήσουν όλοι οι άνδρες» λέει η συγγραφέας του βιβλίου της
Η δημοσιογράφος που βοήθησε την Τζιουφρέ για τη συγγραφή του βιβλίου «Nobody's Girl» ζητά από τον πρίγκιπα Άντριου να μοιραστεί όλα όσα γνωρίζει για τον παιδεραστή
Το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζουφρέ