Κόσμος

Πέταξαν έξω μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο!

“Να πάτε στο σπίτι σας”, είπε η διεύθυνση και απομάκρυνε κακήν κακώς μία μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο στην Ινδία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν επιτρέπονται θηλασμοί στο εμπορικό κέντρο της Καλκούτας”, ανέφερε στο Twitter η εφημερίδα The Telegraph.

Την παρατήρηση αυτή προς την γυναίκα έκανε η διοίκηση του κέντρου στο Facebook ως απάντηση σε σχόλιό της στον ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξέφραζε παράπονα επειδή δεν υπήρχε ειδικός χώρος για τον θηλασμό μέσα στο εμπορικό.

Η απάντηση του εμπορικού κέντρου προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών που όπως υποστηρίζουν προσβάλλει την μητέρα.

Οι γυναίκες που θηλάζουν σε δημόσιους χώρους είναι κοινό θέαμα στην Ινδία. Αλλά ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα σε όλο τον κόσμο. Η δημοσίευση στο εξώφυλλο ενός περιοδικού στην Ινδία μιας φωτογραφίας ενός μοντέλου που θηλάζει προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στις αρχές του χρόνου.

Η Αμπιλάσα Αρούπ Ντασαντικάρι μοιράστηκε την εμπειρία της στο Facebook και έγραψε τη σελίδα του South City Mall ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος χώρος για θηλασμό και ότι το προσωπικό στο εμπορικό κέντρο της υπέδειξε να θηλάσει το μωρό της μέσα στην τουαλέτα. Εκείνη όμως χαρακτήρισε την ιδέα “αποκρουστική” και έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο εμπορικό κέντρο μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε ότι ο θηλασμός δεν επιτρέπεται μέσα στα καταστήματα και ότι η γυναίκα θα έπρεπε να έχει οργανώσει διαφορετικά την ημέρα της καθώς το μωρό της δεν χρειάζεται να θηλάζει “ανά πάσα στιγμή”.

Στη συνέχεια η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι διαθέτει χώρο για τον θηλασμό και την αλλαγή πάνας του μωρού σε κάθε όροφό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 13
Ανακατατάξεις στο τμήμα AI της Google: Ο Ντέμης Χασάμπις αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονα της Alphabet
Ο Τζεφ Ντιν και ο Σαντζάι Γκεμαβάτ αποχωρούν για να ιδρύσουν τη Discovery Loop, ενώ ο Κοράι Καβουκτσούογλου αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες στη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης
Ντέμης Χασάμπης
Ιράν και Ομάν συμφώνησαν νέα ναυτιλιακή οδό στα Στενά του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί οι γεωγραφικές συντεταγμένες της διαδρομής, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την ασφάλεια της στρατηγικής θαλάσσιας οδού
REUTERS