Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε ο Eddie Van Halen! Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή

Eddie Van Halen
Φωτογραφία από: YouTube

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 65 ετών, ο Eddie Van Halen, ο θρυλικός κιθαρίστας του αμερικανικού hard rock συγκροτήματος, Van Halen.

Ο Eddie Van Halen, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Van Halen, έδινε μάχη με τον καρκίνο για δέκα ολόκληρα χρόνια…

Η υγεία του, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, επιδεινώθηκε απότομα τις τελευταίες 72 ώρες, με τους γιατρούς του να ανακαλύπτουν μετάσταση του καρκίνου και σε άλλα όργανα.

Σύμφωνα με το TMZ, η σύζυγός του, Janie, ήταν συνεχώς δίπλα του, ακόμη και στις τελευταίες του στιγμές, μαζί με τον γιο του, Wolfgang και τον αδερφό του Eddie Van Halen, τον Alex, μαζί με τον οποίο δημιούργησαν την μπάντα που έμελλε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της κυρίως στα 80’s.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο γιος του Wolf.

Δείτε την

Οι Van Halen είναι αμερικανικό hard rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Καλιφόρνια το 1972. Όπως προαναφέραμε, το συγκρότημα δημιούργησε ο Eddie Van Halen που είχε γεννηθεί στην Ολλανδία μαζί με τον αδερφό του, τον Alex. Μάλιστα, η προσθήκη του διάσημου David Lee Roth ως τραγουδιστή της μπάντας έδωσε ένα φοβερό αποτέλεσμα.

Οι συνολικές πωλήσεις τους αγγίζουν τα εκατό εκατομμύρια παγκοσμίως, με επιτυχίες που άφησαν -και θα συνεχίσουν να αφήνουν- εποχή στην παγκόσμια μουσική σκηνή της ροκ…

 

Πηγή: mirror.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις