Κόσμος

Πίπα Μίντλετον: Η πρώτη συνάντηση με τον πεθερό της μετά την κατηγορία βιασμού

Η Πίπα Μίντλετον απαθανατίστηκε για πρώτη φορά με τον πεθερό της David Matthews μετά την κατηγορία για βιασμό.

Η εγκυμονούσα Πίπα Μίντλετον απαθανατίστηκε να πίνει τσάι με τα πεθερικά της στο δυτικό Λονδίνο.

Η 34χρονη Πίπα Μίντλετον απαθανατίστηκε με τα πεθερικά της πάνω από 4 μήνες μετά την αποκάλυψη ότι ο David Matthews ερευνήθηκε από τις γαλλικές αρχές για βιασμό. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία.

Η εγκυμονούσα αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ πιστεύεται ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο.

Η εγκυμονούσα Πίπα Μίντλετον

Η Πίπα Μίντλετον μιλούσε με τον 42χρονο άντρα της James ενώ έπιναν τσάι με τα πεθερικά της στο δυτικό Λονδίνο.

Ο David Matthews συνοδευόταν από την 71χρονη σύζυγό του Jane. Ο David Matthews κατηγορείται για δύο αδικήματα στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το ένα περιστατικό στο Παρίσι και το άλλο στο νησί St Barts όπου ο εκατομμυριούχος είχε ξενοδοχείο.

Η γυναίκα στο επίκεντρο των ισχυρισμών επικοινώνησε με τις αρχές το περασμένο καλοκαίρι. Αρχικά τους είπε ότι είχε φερθεί ανάρμοστα όταν ήταν 15 ετών.

“Ο David Matthews αμφισβητεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό και την αναληθή και σκανδαλώδη κατηγορία” είχε δηλώσει την εποχή της έρευνας η οικογένεια Matthews.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Θα τελειώσουμε με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε μια με δύο εβδομάδες» λένε οι IDF
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι περίπου το 40% των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, ή περίπου 200, έχουν καταστραφεί ή εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής εν μέσω της επιχείρησης
Ένα αναχαιτιστικό σκάφος πετάει στον ουρανό καθώς πύραυλοι από το Ιράν εκτοξεύονται προς το Ισραήλ, όπως φαίνεται από το Τελ Αβίβ 4
Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ διέλυσε ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί για να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία
Τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας που ασχολείται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, απολύθηκαν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ