Κόσμος

Πλιατσικολόγοι και αρχαιοκάπηλοι οι στρατιώτες του Ερντογάν!

Πλιατσικολόγοι και αρχαιοκάπηλοι φαίνεται να είναι οι άνδρες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και των πολιτοφυλακών που υποστηρίζει η Τουρκία στην περιοχή Αφρίν της Συρίας.

Αποκαλυπτικές καταγγελίες των τοπικών παραγόντων ξεμπροστιάζουν τις απαράδεκτες ενέργειες της Τουρκίας στην ιστορική περιοχή.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να καταλάβει το νησί Χαργκ για να πιέσει το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
«Χρειαζόμαστε περίπου έναν μήνα για να αποδυναμώσουμε περαιτέρω τους Ιρανούς με πλήγματα, να καταλάβουμε το νησί και να χρησιμοποιήσουμε αυτό για διαπραγματεύσεις»
Tο νησί Χαργκ