Κόσμος

Ποιός μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Κάμερον

Ο βρετανός υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Στίβεν Κραμπ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ως ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος, αναφέρει σήμερα ο ιστότοπος Politico.

Ο Κάμερον δήλωσε την περασμένη Παρασκευή ότι θα παραιτηθεί, αφού οι Βρετανοί αγνόησαν τις εκκλήσεις του να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ στο δημοψήφισμα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Κραμπ είναι ο πρώτος που ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, παρόλο που ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Brexit, είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί των γραφείων στοιχημάτων για να διαδεχθεί τον Κάμερον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνομιλίες χωρίς τον Τραμπ θέλει ο Μακρόν για την Ουκρανία: «Η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη»
Ζήτησε και πάλι να μην «εκχωρηθεί» ο διάλογος αυτός στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν από την πλευρά τους επαναλάβει τις συνομιλίες με τη Μόσχα μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, πριν από ένα χρόνο
Ο Εμανουέλ Μακρόν
Σαβάνα Γκάθρι: Νέα έκκληση για τη μητέρα της μετά τη λήξη της προθεσμίας για λύτρα – «Φέρτε την σπίτι»
H γνωστή παρουσιάστρια απηύθυνε μέσω βίντεο νέα δημόσια έκκληση για βοήθεια - Το FBI ανακοίνωσε ότι, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ύποπτος
Μήνυμα από τους γείτονες της Νάνσι Γκάθρι που αγνοείται