Κόσμος

Pokemon Go: 50% πάνω οι μετοχές της Nintendo με την παγκόσμια μανία!

Ποιός θα φανταζόταν ότι η μανία των 90's τα Pokemon θα ερχόντουσαν ξανά στο προσκήνιο συμβαδίζοντας με την εποχή τους και θα γίνονταν μανία! Η νέα τρέλα που έχει πιάσει τους λάτρεις των παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο έστειλε στον θεό τις μετοχές της γιαπωνέζικης Nintendo.

Οι μετοχές ανέβηκαν πάνω από 50% από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Pokemon Go, έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν για Pokemon με τα smartphone τους. Το παιχνίδι αυτό έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο μέσα σε λίγες μέρες. Πρώτο σε downloads στο app store αλλά και στο Google Play σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Και φυσικά υπάρχουν ιστορίες ήδη που το συνοδεύουν:

– Μια αμερικανίδα βρήκε σε ένα ποτάμι ένα πτώμα ενώ έψαχνε για Pokemon. Ο νεκρός άνδρας είχε πεθάνει πριν από 24 ώρες και τα αίτια θανάτου δεν αποδίδονται σε δολοφονική ενέργεια.

– Τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν αφού χρησιμοποίησαν το παιχνίδι για να παρασύρουν παίκτες σε απομονωμένα μέρη και να τους ληστέψουν.

– Παίκτες έβαλαν το ροζ Pokemon Clefairy μέσα σε εκκλησία Βαπτιστών στο Γουέστμπορο που μισούν τους ομοφυλόφιλους. Η εκκλησία απάντησε αποκαλώντας το Pokemon σοδομιστή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1