Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Παντρεύτηκαν στην καρδιά του πολέμου

Αυτό το ζευγάρι στην πόλη Λβιβ, στη Δυτική Ουκρανία, θέλησε να επισφραγίσει την αγάπη του, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Ουκρανία.

Η Ουλάνα και ο Βολόντα είχαν σκοπό να παντρευτούν τον Μάιο αλλά με τον Βολόντα να φεύγει για το μέτωπο τις επόμενες ώρες, οι δυο τους ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους νωρίτερα. Και το έκαναν, στην ελληνοκαθολική εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Όπως θα ακούσετε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το ζευγάρι παντρεύτηκε μεταξύ δύο συναγερμών για βομβαρδισμό. «Σας παρακαλώ να γίνει ζώνη εναέριου αποκλεισμού πάνω από την Ουκρανία», είπε στην κάμερα ο Βολόντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ξεκινά απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ – Η Ρωσία ζητά να συμπεριληφθεί και η Βηρυτός στην εκεχειρία – Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ
Το Ιράν δηλώνει πως δεν θα σταματήσει ο εμπλουτισμός ουρανίου και βάζει «φωτιά» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ - Η Τεχεράνη επιτρέπει ορισμένο αριθμό πλοίων να περνάνε τα Στενά του Ορμούζ
Λίβανοσ
Ο Ρόγκαν «καρφώνει» τον Τραμπ: Ξεκίνησε πόλεμο στο Ιράν για να θάψει τα αρχεία Επστάιν – Όπως ο Κλίντον με το σκάνδαλο Λεβίνσκι
«Τους δίνεις ένα νέο πρόβλημα να σκεφτούν» είπε ο podcaster - Αιχμές και για την ηλικία του: «Παίρνεις αποφάσεις για μωρά και παιδιά και για το μέλλον του κόσμου, ενώ σου ίσως μόνο 10 χρόνια»
Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Ρόγκαν