Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές κυρώσεις σε βάρος 121 Αυστραλών – Ανάμεσα τους και δημοσιογράφοι

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιβάλει κυρώσεις εις βάρος άλλων 121 Αυστραλών πολιτών -ανάμεσά τους δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και αξιωματούχοι του τομέα Άμυνας- επικαλούμενο την ύπαρξη μιας “ρωσοφοβικής ατζέντας” στη χώρα, όπως την χαρακτηρίζει.

Μεταξύ των προσώπων που θα υποστούν τις κυρώσεις είναι δημοσιογράφοι από τα αυστραλιανά δίκτυα ABC News και Sky News και από την εφημερίδα Sydney Morning Herald, όπως ανέφερε.

Την Τρίτη η Ρωσία ανακοίνωσε μια ανάλογη κίνηση εις βάρος δεκάδων βρετανών δημοσιογράφων σε αντίποινα, σύμφωνα με την Μόσχα, στις δυτικές κυρώσεις και στην “διασπορά ψευδών πληροφοριών για τη Ρωσία”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κίνημα «Μπλοκάρουμε τα πάντα» στη Γαλλία: Εκατοντάδες προσαγωγές και συγκρούσεις σε πολλές πόλεις – Το Μουσείο του Λούβρου έκλεισε αίθουσες
Η διαμαρτυρία στη Γαλλία κλιμακώνεται με επεισόδια σε πολλές πόλεις – Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε στο Ματινιόν η τελετή παράδοσης – παραλαβής μεταξύ Φρανσουά Μπαϊρού και Σεμπαστιέν Λεκορνού
Η αστυνομία αντιμετωπίζει τους διαδηλωτές στο Παρίσι
1