Κόσμος

Politico: Ο Αβραμόπουλος ανάγκασε τον Τουσκ να πάρει πίσω την πρότασή του για το προσφυγικό

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που ξεχώρισαν, με τη θετική τους παρουσία, αυτή την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά δρώμενα συγκαταλέγει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, το ειδησεογραφικό site «Politico».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει “εξέχουσα θέση” στο άρθρο της ιστοσελίδας, ύστερα από την παρέμβασή του για τα σχέδια του Προέδρου Τουσκ για το μεταναστευτικό.

Χαρακτηριστικά, ο συντάκτης της στήλης “Who’s up” Ράιαν Χιθ, αναφέρει ότι «ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτ Τουσκ να αναθεωρήσει τα σχέδιά του για τη μετανάστευση ενόψει της συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, απορρίπτοντάς τα ως “αντι-ευρωπαϊκά”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ