Κόσμος

Πολωνία: Χαλαρώνει τα μέτρα κατά του κορονοϊού! Ανοίγουν πάρκα και δάση

Η Πολωνία θα ανοίξει και πάλι τη Δευτέρα (20.04.2020) πάρκα και δάση και μετά θα επανεξετάσει τους κανόνες για τον αριθμό των πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτοχρόνως μέσα στα καταστήματα, καθώς η χώρα αρχίζει να χαλαρώνει το lockdown που έχει επιβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τις λεπτομέρειες του κυβερνητικού σχεδίου για τη χαλάρωση των περιορισμών στη δημόσια ζωή, οι οποίοι επιβλήθηκαν για να μειωθεί η διάδοση του ιού.

click4more: Μωρό γεννήθηκε με κορονοϊό!

“Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα. Πιστεύω πως πρώτα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, μπορούμε να περιμένουμε το άνοιγμα δασών, χώρων πρασίνου”, δήλωσε ο Σασίν στον ιδιωτικό ραδιοσταθμό RMF. Πρόσθεσε πως η Πολωνία θα επανεξετάσει επίσης τους κανονισμούς για τον αριθμό των πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα καταστήματα, όμως δεν είπε πότε θα τεθούν σε ισχύ ενδεχόμενοι νέοι κανονισμοί.

Ο Σασίν δήλωσε επίσης πως είναι πολύ νωρίς για να γίνει λόγος για επαναλειτουργία των σχολείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης
Στις 20:00 η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Το πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντήσει κατ' ιδίαν τον Ζελένσκι και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες που συνόδευσαν τον Ουκρανό πρόεδρο στην Ουάσινγκτον
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Γιατί ο Πούτιν έχει «εμμονή» με το Ντονμπάς: Ο ρόλος της περιοχής στον τερματισμό του πολέμου και το όραμα του Ρώσου
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί να ελέγξει το Ντονμπάς από το 2014 - Η περιοχή υπήρξε το πεδίο των πιο αιματηρών μαχών του πολέμου και αποτελεί το κύριο επίκεντρο της επίθεσης της Ρωσίας
Βλάντιμιρ Πούτιν 2
Τραμπ πριν τη συνάντηση με Ζελένκι και Ευρωπαίους: «Δεν πρόκειται να ανακτηθεί η Κριμαία ούτε να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Στις 20:00 η συνάντηση των 2 ηγετών - Τι ώρα θα ξεκινήσει η σύνοδος με τους Ευρωπαίους ηγέτες - Η πρώτη ανάρτηση του Ζελένσκι αφού έφτασε στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5