Κόσμος

Πολύνεκρη φωτιά στο Μπαγκλαντές

18 νεκροί, μεταξύ των οποίων 13 παιδιά και τουλάχιστον 50 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός πολύωρης φοράς που ξέσπασε σε εργοστάσιο υφαντουργίας στο Μπαγκλαντές.

Η φωτιά ήταν απόρροια σφοδρότατης έκρηξης που προκλήθηκε στο εργοστάσιο, στην πόλη Γκαζιπούρ, περίπου 50 χλμ. από την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα), μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. 

Τα υφαντά είναι το πρώτο κατά σειράν εξαγωγικό προϊόν της χώρας, αλλά τα δυστυχήματα στα υφαντουργεία της είναι πολύ συχνά, λόγω της πλημμελούς τήρησης των κανόνων της ασφάλειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεξικό: Λάτρης του Χίλτερ ο δράστης που σκότωσε μία Καναδή τουρίστρια και αυτοκτόνησε – AI εικόνα του με τους δράστες της σφαγής στο Κολουμπάιν
Η επίθεση σημειώθηκε τη Δευτέρα (20.04.2026) στις στις πυραμίδες του Τεοτιουακάν, ημερομηνία που συμπίπτει με την επέτειο της σφαγής στο λύκειο Κολουμπάιν και με τα γενέθλια του Χίτλερ
Πυροβολισμοί στις πυραμίδες του Τεοτιουακάν στο Μεξικό