Κόσμος

Πως το δεξί χέρι του Χίτλερ πουλούσε όπλα στους Δημοκρατικούς της Ισπανίας (!) μέσω Έλληνα!

Το χρήμα πάνω απ΄ όλα! Η βασική αρχή του εμπορίου; Σίγουρα ναι για το εμπόριο όπλων, όχι σήμερα. Πάντα. Από τότε που πουλήθηκαν τα πρώτα όπλα, όποια κι αν ήταν αυτά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και αυτός ο κανόνας δεν “έσπασε” ποτέ,ούτε από ιδεολογίες,ούτε από πολιτικές απόψεις και θέσεις.Το χρήμα αποδεικνυόταν πάντα πολύ πιο δυνατό στη “πιάτσα των όπλων”.

Η ιστορία αφορά στον αιματηρό Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι για το χρήμα κάποιοι μπορούν να συμμαχήσουν ακόμη και με τους χειρότερους εχθρούς τους! Ο συγγραφέας Antony Beever έχει γράψει την ιστορία του Ισπανικού Πολέμου. Και σ΄ αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Γκαίρινγκ, στενός συνεργάτης του Χίτλερ,Αρχηγός της Γερμανικής Αεροπορίας η οποία με τα πολεμικά της αεροσκάφη ισοπέδωνε τους Δημοκρατικούς της Ισπανίας και έκανε το βομβαρδισμό της Γκουέρνικα,την ίδια ώρα πουλούσε όπλα στους αριστερούς, μέσω ενός Έλληνα ,ο οποίος με τη σειρά του χρησιμοποιούσε ως “συνδεσμο”, έναν Σοβιετικό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κόλαση φωτιάς σε Γαλλία και Ισπανία: Πάνω από 500.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους – Σκληρή μάχη για να μην καεί το Μπορντό
Στην Ισπανία καταστράφηκε έκταση 4 φορές μεγαλύτερη από το Παρίσι – Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς κοντά στη Μαδρίτη, οι ισπανικές πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν συνεχόμενα με τις νέες φωτιές που εξαπλώνονται
Φωτιά
15